23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar en masse tid med Push-X teknologi

Den nye Push-X tilslutningsteknologi gør fortrådning hurtigere og øger effektiviteten. Systemet er egnet til alle typer ledere, uanset om det er stive eller fleksible og med eller uden terminalrør.

Den nye Push-X teknologi fra Phoenix Contact gør fortrådning hurtigere og øger effektiviteten. Systemet er egnet til alle typer ledere, uanset om det er stive eller fleksible og med eller uden terminalrør. 

Fortrådningsprocessen udløser en forspændt fjeder og etablerer en sikker og gastæt lederforbindelse. Det betyder, at selv de mindste fleksible ledere kan blive tilsluttet uden brug af værktøj. En anden stor fordel ved den nye teknologi er, at den kan betjenes med én hånd. Den orange udløser, som er tydeligt markeret med et X, indikerer med sin tvangsførte position om lederen er tilsluttet eller ej. For at løsne en tilsluttet leder føres udløseren tilbage til sin oprindelige position uden brug af værktøj. Fjederen låser igen i slutpositionen, og klemmepunktet er klar til næste lederforbindelse. 

Push-X programmet omfatter forskellige gennemførings- og flerlederklemmer: XT klemmer med ledertværsnit på 0,5 til 4 mm2 og XTV klemmer med tværgående ledertilslutning og et ledertværsnit på op til 25 mm2. Produktprogrammet er en del af det velkendte CLIPLINE complete system fra Phoenix Contact. Det letter anvendelsen af ensartet tilbehør og sparer dermed omkostninger. Et skifte til klemmer med Push-X tilslutning er dermed hurtigt og nemt. 

 

Mere info om Push-X tilslutningsteknologi

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Peer Lensbak
Head of Product Management
plensbak@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.031