23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cost effektiv drift af marinaer

Gennem generationer har Høj Nordic Marine Contractor hjulpet en lang række marinaer med en bred pallette af opgaver indenfor vandbygning og maritimt entreprenørarbejde.

Høj Nordic Marine Contractors flåde er skræddersyet til enhver vandbygningsopgave og vores specialist kompetencer går flere generationer tilbage.  Det giver de små marinaer tryghed i samarbejdet og cost-effektive projekter, når de skal drifte og vedligeholde marinaen.

🌊 Maritim ekspertise er omdrejningspunktet, når Høj Nordic Marine Contractor, som specialister i gravearbejde, hjælper marinaer.

🚤 For uddybning og oprensning af sejlrender er et must for at sikre vanddybden og hjælpe skibene godt i havn. 
Det er et ansvar vi tager meget seriøst. Måske derfor er vi blevet en foretrukken samarbejdspartner for en lang række marinaer, der har brug for solid kompetence og cost-effektiv udførelse af maritime opgaver.

Vandbygning for marinaer - en del af vores strategi
Selvom Høj Nordic Marine Contractor i dag også er kendt for sine store internationale projekter, spiller de små marinaerne fortsat en vigtig rolle i virksomhedens strategi. Og det er vi rigtig stolte af!

For effektiv udførelse af maritime opgaver for marinaer bygger på kompetence, opbygget gennem flere generationer! 

Kontakt Høj Nordic Marine Contractor  for en snak om dit næste maritime projekt, hvis professionel indsigt og pålidelighed, også spiller en vigtig rolle for dig og din marina ⚓

Læs mere om vores arbejde for havne og marinaer her: https://hojmarine.com/da/havne-og-vandbygning/

Fotokreditering: Henning Larsen, Sæby Havn

Høj Nordic Marine Contractor A/S
Blumersgade 8B, st
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31474701
P nummer: 1014454272

Kontaktperson

MN

Send til en kollega

0.047