23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi er autoriserede forhandlere af Honeywell Kromschröder - bestil kataloget i dag!

MAKEEN Gas Equipment Denmark A/S er autoriseret forhandler af Honeywell Kromschröder, Maxon og Eclipse gasudstyr i både Danmark og Norge. I vores katalog kan du danne dig et overblik over vores store udvalg - og som en bonus sender vi en gratis trådløs mobiloplader til de første 35, som bestiller et fysisk katalog.

Ja, vi lever i den digitale tidsalder. Og dog - alligevel hører vi tit fra vores kunder, at et fysisk, printet katalog kan være en stor hjælp når montører og andet personale har brug for hurtigt at kunne slå et bestemt produkt op. Derfor har vi fået en stor stak af Honeywell Kromschröder's 2024-katalog hjem. Du kan bestille det kvit og frit hos os, så sender vi det med posten. Og hvis du er blandt de første 35, der bestiller et katalog, sender vi en smart trådløs mobiloplader med. 

Din kontaktperson for Honeywell Kromschröder-produkter (og kataloger) er fortsat Tove Kristensen. Hun er også klar til at besvare dine spørgsmål om produkterne og modtage bestillinger eller forespørgsler på priser. Du kan kontakte hende via email og på tlf. +45 86 44 87 34.

Hvem er vi?

MAKEEN Gas Equipment Denmark har base i Randers, hvor vi også har vores lager. Siden 2012 har vi været en del af MAKEEN Energy. Vi har mange års erfaring i gasbranchen, og vi sætter stor ære i at levere produkter af høj kvalitet, yde kyndig teknisk vejledning og tilbyde smarte all-round løsninger. Vores eksperter står klar til at besvare dine spørgsmål og vil i samarbejde med dig finde frem til optimale løsninger til lige præcis din forretnings behov.

Vi ser frem til et godt partnerskab!

Med venlig hilsen,
Kromschröder-teamet

Tove Kristensen
Salgskoordinator
TKR@makeenenergy.com

Simon Nicolajsen
Salgskoordinator
SIM@makeenenergy.com

Carsten Jensen
Teknisk Salgsingeniør
CJN@makeenenergy.com 

MAKEEN Gas Equipment Denmark A/S
Alsvej 21
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27184979
P nummer: 1009902666

Kontaktperson

TK
Tove Kristensen
TKR@makeenenergy.com

Send til en kollega

0.047