23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

Den vigtigste egenskab i de nye XTVMEA 6 måletransformerskilleklemmer er den automatiske ledende strømtransformatorkortslutning, som muliggør sikker betjening af strømtransformere for alle vedligeholdelses- og testopgaver.

Den vigtigste egenskab i de nye XTVMEA 6 måletransformerskilleklemmer fra Phoenix Contact er den automatiske ledende strømtransformatorkortslutning. Denne ”make before break” funktion muliggør sikker betjening af strømtransformere for alle vedligeholdelses- og testopgaver. 

De nye måletransformerskilleklemmer er udstyret med den brugervenlige og værktøjsfri Push-X tilslutningsteknologi. Denne teknologi er en af de hurtigste og mest fleksible tilslutningsteknologier, da den er egnet til alle typer ledere, både med og uden montagerør. Takket være den tværgående ledertilslutning har klemmerne en stor overflade til let læselig tilslutningsopmærkning. Energisektoren kan især drage fordel af XTVMEA 6 måletransformerskilleklemmerne. De er egnede til alle måle- og beskyttelsesapplikationer. Fuld kompatibilitet sikres med den eksisterende ME 6 serie af rækkeklemmer fra Phoenix Contact. De nye måletransformerskilleklemmer har også et ergonomisk design og to sæt af hver tre funktionsskakte. Tilbehøret fra Clipline complete systemet kan fortsat anvendes, men der er også nyt tilbehør til at udføre en kortslutning. Med C-MEA udløseren og SB-MEA… stikbare broer kan flere rækkeklemmer betjenes og kortsluttes på samme tid. Gennemføringsklemmer og PE klemmer med samme kontur afrunder XTVMEA 6 serien. 

 

Mere information om Push-X

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Peer Lensbak
Head of Product Management
plensbak@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.078