23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatisk afisoleringsmaskine til effektiv ledningsforberedelse

Automatisk afisoleringsmaskine, der afisolerer ledninger nemt, effektivt med høj, ensartet kvalitet - det er den nye E.fox S

Med den nye automatiske afisoleringsmaskine E.Fox S 10 fra Phoenix Contact afisoleres ledninger nemt, effektivt med høj, ensartet kvalitet. De specielle V-formede knive spænder over et tværsnitsområde fra 0,08 til 10 mm2. Med tilvalg af flade knive bearbejder maskinen fladkabler på en bredde op til 7,6 mm. 

Den nye automatiske afisoleringsmaskine betjenes på et intuitivt 5” touch display. Det vippede display gør det nemmere at læse og betjene enheden, når man står eller sidder. Brugergrænsefladen er overskuelig og brugervenlig takket være brugen af ikoner og visualisering af afisoleringsparametrene. Den korte cyklustid på 0,3 sekunder og parameterjustering med elektriske drev sikrer en hurtig afisolering med præcise gentagelser. Afisoleringsparametre kan gemmes blandt op til 100 favoritter. Der er mulighed for at linke disse til en stregkode og tilgå dem med en håndholdt scanner. Det åbne indføringsområde er oplyst, så ledere kan indsættes hurtigt og præcist fra fronten og fra toppen. Ved at integrere den automatiske afisoleringsmaskine i assistentsystemet clipx Wire Assist kan effektiviteten øges yderligere, og samtidig reduceres fejl takket være den software-understøttede proces. Den automatiske maskine kontrolleres via et Ethernet interface af clipx Wire Assist systemets software og afisoleringsparametre som tværsnit, afisoleringslængde og aftrækslængde sendes direkte til projektet til E.Fox S 10. 

Mere information

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Peer Lensbak
Head of Product Management
plensbak@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.046