23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kubo plast palleboks fra Craemer: Det ultimative alternativ til metal gitterboksen

Kubo Plast Palleboksen er skabt med tanke på behovene i både retail- og transport/logistiksektoren og tilbyder en alsidig løsning, der imødekommer kravene fra begge brancher. Kubo tilbyder et praktisk og rummeligt opbevaringsalternativ, der sikrer, at produkterne kan præsenteres på en organiseret og tiltalende måde. Kubos lette vægt gør den nem at håndtere, hvilket er ideelt til hurtig og nem transport af varer.

Udløber
31. maj 2024

Med dens robuste konstruktion og imponerende kapacitet er Kubo ideel til sikker og effektiv transport af varer. Den lette vægt og stabilitet gør den nem at stable i lastbiler og containere, hvilket maksimerer lastekapaciteten og optimerer forsendelsesprocessen. Kubos kompatibilitet med Europool gitterbokse sikrer problemfri integration i eksisterende logistiksystemer og gør den til et praktisk valg for virksomheder, der ønsker at opgradere deres logistikudstyr.

En af Kubos største fordele er dens lette vedligeholdelse og rengøring. Med et design, der sikrer nem adgang til rengøring og tørring, sparer Kubo tid og arbejde i den daglige drift. Desuden er den modstandsdygtig over for korrosion og de fleste kemikalier, hvilket sikrer langvarig brug og pålidelighed.

Trods sin lette konstruktion har Kubo imponerende kapacitet og stabilitet. Med mulighed for at bære op til 610 liter og en maksimal stakket belastning på 3000 kg, er Kubo designet til at imødekomme selv de mest krævende logistikbehov. Desuden tillader dens stødbeskyttede konstruktion stabling af op til tre bokse med en påfyldning på 1000 kg pr. boks, hvilket yderligere øger dens alsidighed og anvendelighed.

Uanset om det er at opbevare produkter eller sikre en effektiv transport af varer gennem forsyningskæden, er Kubo Plast Palleboksen den ideelle løsning. Med dens alsidighed, pålidelighed og brugervenlighed kan Kubo bidrage til at optimere operationerne og forbedre effektiviteten i enhver virksomhed.

Find Kubo palleboksen her! 

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

Ole Jørgensen
Kontakt for plastkar, -paller og miljøløsninger
+45 73225621 ole@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.047