23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CO2 reduktion gennem brug af biobaseret plast i device tilslutningsteknologi

Phoenix Contact fokuserer på en gradvis ændring med større bæredygtighed i produkterne. Der er allerede løsninger tilgængelige inden for produktserier af printklemmer, stik og elektronikhuse.

Phoenix Contact fokuserer på en gradvis ændring med større bæredygtighed i produkterne. Der er allerede løsninger tilgængelige inden for produktserier af printklemmer, stik og elektronikhuse, som har væsentligt forbedrede CO2-aftryk takket være procesoptimering og anvendelse af bæredygtige materialer. 

For printklemmen MKDS 3, RJ45 stik (version 6) og ICS 20 seriens elektronikhuse fås der allerede produkter, der indeholder biobaserede materialer. Disse produkter er fremstillet af termoplast baseret på ricinusolie, som overholder alle tekniske og godkendelsesrelaterede krav helt lige som konventionelt fremstillet plast. ”Det giver os mulighed for at forbedre CO2-aftrykket for vores produkter uden at gå på kompromis med produktkrav,” siger Timur Uzunlar, Manager for printklemmer hos Phoenix Contact. 

Den påvirkning, som produktion af produkter har på miljøet, er gjort transparent for kunder ved at fastlægge the Product Environmental Footprint (PEF). 

Den verdenskendte vurderingsvirksomhed EcoVadis tildelte for nylig Phoenix Contact en guldmedaljestatus som anerkendelse af vores engagement inden for bæredygtighed og satte dermed fokus på vores høje standarder inden for bæredygtighed. 

Mere info om bæredygtighed hos Phoenix Contact

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

BGF
Bo Gravers Fogt-Nielsen
Adm. direktør
bnielsen@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.034