23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny medarbejder hos Aalborg CSP

Vores fjernvarmeafdeling har udvidet teamet med et kendt ansigt. Vi har således budt velkommen til Matthias Kirkegaard som pr. 5. januar har skiftet titlen som praktikant hos Aalborg CSP ud med en som Service- og projektingeniør.

Matthias kom til virksomheden sidste år som praktikant og takket være hans gode indsats under praktikopholdet har vi tilbudt ham en fast stilling som service- og projektingeniør. 

Matthias har netop færdiggjort sin uddannelse som Maskinmester fra MARTEC i Frederikshavn og fortsætter nu sin karriere hos Aalborg CSP. Her vil han indgå i vores fjernvarmeafdeling, hvor han også tilbragte sin praktik og skrev sit bachelorprojekt. Som service- og projektingeniør i fjernvarmeafdelingen vil Matthias delvist indgå som en del af vores serviceteam. Her løses serviceopgaver som skal sikre vores kunder og deres mange forskellige vedvarende energianlæg en optimal drift og levetid. Matthias vil ligeledes bidrage til udviklingen og implementeringen af projekter ved såvel nye som eksisterende kunder. Dette med særlig fokus på diverse anlægs funktion og driftsopbygning.

Foruden at være uddannet Maskinmester, er Matthias også uddannet Køletekniker og har inden sin seneste uddannelse arbejdet godt 14 år, som servicetekniker hos Johnson Controls Køleteknik.

Vi byder Matthias Kirkegaard velkommen til Aalborg CSP.

Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21142042
P nummer: 1004726853

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032