23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

Eaton opruster med erfaren projektleder til ny nordisk rolle

Jonas Leth-Raahauge, 38, er per 1. april 2024 tiltrådt rollen som Project Manager hos energiteknologivirksomheden Eaton i Søborg. Ansættelsen er en del af Eatons satsning på at tilbyde kunderne mere helhedsorienterede projektløsninger. Jonas Leth-Raahauge bliver en del af Eatons globale Critical System team med særligt fokus på Norden og de baltiske lande.

Jonas Leth-Raahauges primære ansvarsområder bliver at udvikle Eatons nordiske projektafdelinger og supportere Critical Systems salgsteams i overgangen fra produktsalg til større løsningssalg på UPS og mellemspændingsområdet – herunder salg af komplette, skræddersyede SF6-frie løsninger. 

Jonas Leth-Raahauge er uddannet stærkstrømsingeniør fra DTU og har over 14 års erfaring med at koordinere større projekter for Nordens førende virksomheder inden for energistyring. Senest har han arbejdet som Account Manager hos Hitachi Energy.

Privat bor Jonas i Ringsted med sin hustru og to børn. Fritiden bruger han i haven med familien og på at spille padeltennis. 

Kontakt Eaton her: 

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.096