23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Leder du efter en selvansugende centrifugalpumpe?

At vælge den rigtige pumpe kræver omhyggelige overvejelser, så lad os starte fra begyndelsen: Du skal overføre en væske fra et sted til et andet, og på grund af systembegrænsninger, såsom pladsmangel, skal du installere pumpen over niveauet af den væske, der skal pumpes.

Armatec fokuserer på at finde den mest passende pumpe løsning til vores kunder ved først at forstå de specifikke krav i kundens system. Vi har stor erfaring med forskellige systemtyper, hvilket gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger. Når en selvansugende centrifugalpumpe er nødvendig, sikrer Armatec, at vores kunder modtager en pumpe, der matcher deres specifikke behov.

Selvansugende centrifugalpumper kan anvendes i forskellige områder som maritim brug, procesindustri, byggeri, vandforsyning og spildevandshåndtering. Armatec tilbyder selvansugende centrifugalpumper velegnet til både rene og forurenede væsker, som ikke er korrosive over for støbejern (olier, benzin og forskellige kemikalier). Vi tilbyder også mere avancerede pumpealternativer som Flowserve Durco Mark 3 ISO for mere krævende applikationer. Armatec sikrer langsigtet driftssikkerhed og hurtig levering af reservedele.

Læs mere om selvansugende centrifugalpumper her >> Selvansugende centrifugalpumper

Se vores store udvalg af pumper her >> Pumpeudvalg

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Kontaktperson

JBM
Jonas Bach Møller
jbm@armatec.dk

Send til en kollega

0.048