23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre 3D Scan med Scanningspray fra NDTshop

NDTshop.dk er stolte over at annoncere, at vi nu tilbyder en innovativ række af 3D scanningsprays i vores webshop, som markant forbedrer nøjagtigheden og effektiviteten i 3D scanning. Disse sprays er designet til at understøtte og optimerer proces under scanningen, hvilket gør dem ideelle til firmaer, der kræver præcise og detaljerede digitale replikaer af fysiske objekter.

Vores sortiment på NDTshop.dk af 3D scanningsprays, herunder mærker som REFLECON og AESUB, giver flere fordele, som reflekterer den nyeste teknologi inden for 3D scanning:

 

  • Lugtsvag og økonomisk: REFLECON er kendt for sin lugtsvage formulering og økonomiske brug, hvilket tillader længerevarende anvendelse uden ubehag.

  • Residue-fri og hurtig tørretid: Vores sprays giver en tynd, fin påføring der fordampes helt uden at efterlade residuer, hvilket eliminerer behovet for rengøring efter scanning.

  • Høj materielkompatibilitet og detaljeret dataindsamling: Med en formel designet til at være skånsom mod forskellige materialer, sikrer disse sprays ren og detaljeret dataindsamling, hvilket er afgørende for kvaliteten af 3D modellen.

  • Innovative applikationer: I nogle tilfælde kan brugen af scanningspray reducere eller eliminere behovet for sporingsmarkører, hvilket sparer tid og øger processens effektivitet.

 

Se udvalg og læs mere om 3D Scanningspray på NDTshop.dk

 

Kontakt os direkte på tlf.: 44 65 22 77 eller e-mail: info@ndtshop.dk for yderligere spørgsmål eller bestilling.

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393
P nummer: 1013406290

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.031