23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt Filmprocessor for NDT og Røntgenindustrien

Inden for ikke-destruktiv testning (NDT) og røntgenundersøgelser er mobilitet og præcision afgørende for effektiviteten og pålideligheden af inspektioner udført direkte på stedet. STRUCTURIX NOVA, en kompakt og mobil filmprocessor, er designet til at møde disse nøglebehov og er derfor blevet den foretrukne løsning for fagfolk, der kræver høj kvalitet i filmfremkaldelse.

NDT og røntgenindustrien kræver udstyr, der kan levere præcise og pålidelige resultater hurtigt, specielt under feltarbejde, hvor tidsrammer og miljøforhold kan variere. En mobil løsning, der kan integreres direkte i køretøjer, gør det muligt for teknikere at fremkalde og analysere film on-site, hvilket markant reducerer ventetiden for resultater og øger effektiviteten i felten.

Med en vægt på kun 80 kg og et areal på 0,40 m², tilbyder NOVA en økonomisk og effektiv løsning. Dens intelligente strømstyringssystem sikrer også lavt energiforbrug, hvilket fører til betydelige omkostningsbesparelser over tid.

STRUCTURIX NOVA tilbyder avanceret teknologi pakket i en kompakt form, der gør den ideel til mobile opsætninger. Denne processor er udviklet med fokus på at være brugervenlig og hurtig, med evnen til at fremkalde film i høj kvalitet under varierende forhold. Med dens robuste design er STRUCTURIX NOVA i stand til at operere i forskellige miljøer, hvilket gør den særligt velegnet til krævende feltopgaver.

  • NOVA er designet med state-of-the-art elektronik og 'plug and play'-funktionalitet, som gør det muligt at tilpasse den til enhver konventionel stikkontakt globalt. Dens automatstop/start-funktion, filmregistrering og visuelle kontrolskærme gør den nem og økonomisk at anvende under alle forhold.

  • NOVA er nem at servicere med lettilgængelige sidepaneler og pumper. Fjernovervågning og diagnostik muliggør hurtig og pålidelig dataoverførsel, hvilket forenkler vedligeholdelsen.

  • Med sin overlegne funktionalitet og fleksibilitet er STRUCTURIX NOVA blevet en favorit blandt NDT- og røntgenprofessionelle, der har brug for en pålidelig, mobil filmprocessor. Denne enhed sikrer, at kvalitetskontrol og inspektionsopgaver kan udføres effektivt og præcist, uanset lokation.

 

Læs mere på NDTshop.dk eller kontakt os direkte på tlf.: 44 65 22 77, eller pr. email: info@ndtshop.dk

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393
P nummer: 1013406290

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.063