23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mere end 200 specialdesignede master til Ørestaden

DAV NORDIC har igennem mere end 20 år leveret specialdesignede master til Ørestaden og leverer nu igen til området.

Masterne har fået navnet Ørestadsmasten, og de leveres både som belysningsmaster og som kombinerede belysnings- og signalmaster. Som kombinerede master er de monteret med det kendte ”Københavnerarmatur” som er et specialarmatur fra Signify, der blev designet for mere end 60 år siden. 

DAV NORDIC har igennem årene leveret mere end 200 master og leverer nu igen til området. Masterne er stilfulde og unikke i deres udformning. De har en karakteristisk firkantet form og giver ro og elegance til området. Masterne er udført i stål og overfladebehandlet med Ral 7024 med antigrafiti behandling. De er leveret til EDF Danmark, som har stået for montagen.

DAV NORDIC har leveret specialdesignede master mange steder i Danmark, herunder bl.a. 200 eftergivelige stålmaster til den nye Bering Beder vej ved Aarhus og 300 Mads Odgaard aluminiumsmaster til Roskildevej.

DAV NORDIC - førende leverandør af master

DAV NORDIC er Danmarks førende leverandør af master. Der tilbydes et stort og varieret program af master inden for stål og aluminum. Masterne anvendes til belysning på veje, stadions, parkeringsarealer og havnearealer samt til skiltning og signallys. Der tilbydes dertil et stort sortiment af arkitekttegnede designmaster, hvor æstetik og forskønnelse er i fokus samt et sortiment af eftergivelige master, der sikrer maksimal sikkerhed i trafikken.
Læs mere om master fra DAV NORDIC. 

 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.031