23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Senior Project Manager Søren Mølgaard Ælmholdt hos Adding Engineering 

Søren Mølgaard Ælmholdt er tiltrådt i en stilling som Senior Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Vejle-afdelingen.

Søren har en faglig baggrund som automekaniker og driftsleder før han valgte at videreuddanne sig som Maskiningeniør på Via University college Horsens.

Han har gennem sit over 20 årige karriereforløb arbejdet som Commercial og teknisk projektleder i både forhandlerfirmaer såvel som hos producerende virksomheder med hovedvægt på proces udstyr. 

I tidligere ansættelse som projekt leder hos Uni-Aqua deltog Søren i hele forløbet fra tilbudsgivning, kontraktforhandling og salg over design og produktion til on-site installation og commisionering og overdragelse til slutkunde. 

Hos Gram Equipment arbejdede han som Technical sales support og varetog tilbudsgivning, design, dimensionering og intern afklaring mellem salg, engineering og projektafdeling.

Som projektleder hos Nissens Cooling Solutions stod Søren for afklaring og design og fremstilling af prototype kølere til alle former for industriel køling ifm.forbrændingsmotorer, derudover var han med til at opbygge Defence afdelingen. 

Hos Danish Crown var Søren ansvarlig for Capex investeringer samt projektledelse på tværs af Danish Crown fabrikkerne i forædlingsdivisionen. Ved Airco process Technology stod han i spidsen for Bio-metan gas opgraderingsanlæg og LBG anlæg til flere udenlandske kunder.

Søren har således mange års erfaring, nationalt samt internationalt, med projektledelse, kontraktforhandlinger, projektering, Engineering, økonomistyring, risk-management, validering og godkendelse procedurer samt site installation, supervision samt commisioning.

Han er vant til at indgå i tæt samarbejde på alle projekt niveauer i en organisation, oftest i den koordinerende rolle, fra opstart til tilbud til aflevering hos kunden.

Søren kendetegnes ved et stort smil og en åben tilgang til alle som mødes på vejen.

 

Spidskompetencer:

·          International Projektledelse

·          Procesanlæg

·          Interim Management

·          Installationsrådgivning og idriftsættelse

·          Produktionsopfølgning 

·          Leverandørhåndtering og indkøb

·          CE, ATEX, maskindirektiv 

 

Vi byder velkommen til Søren Mølgaard Ælmholdt ved Adding Engineering

 

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047