23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du være med til at producere gasalarmer til hele verden?

Geopal søger ny kollega til vores produktionsteam, som består af 6 medarbejdere, der varetager mange alsidige opgaver bestående af samling, montage, test og kalibrering af vores detektorer og systemer. Vil du også være en del af holdet?

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Jobbet
Du bliver en del af vores produktionsteam, som består af 6 medarbejdere, der varetager mange alsidige opgaver bestående af samling, montage, test og kalibrering af vores detektorer og systemer. Derudover varetages produktionsdokumentation og produktionsmodning, i tæt samarbejde med vores tekniske udviklingsafdeling, også af vores dygtige produktionsteam.

Du vil opleve, at jobbet byder på perioder med komplekse kundespecifikke løsninger og dage med håndtering af produktionsserier. Hver medarbejder bidrager med sine kompetencer inden for de områder, hvor deres uddannelse, erfaring, viden og interesse ligger. Alle er lige vigtige og ingen kan undværes, og fordi alle er en del af et team, hjælper alle hinanden og går en ekstra mil for at få tingene til at lykkes.

Vores produkter er alle udviklet i huset, mens produktion af print og halvfabrikatet hovedsageligt bliver produceret hos underleverandører i udlandet. Derfor står vores produktionsteam primært for slutsamling samt test og kalibrering.

Hvem er du
Din baggrund kan være alsidig. Måske er du el-tekniker, måske er du elektronikmekaniker eller måske har du en helt anden baggrund, som har ledt dig ind i produktionsverdenen. Det vigtigste for os er, at du brænder for en hverdag, hvor du håndterer tekniske produkter af høj kompleksitet og kvalitet.

Du er initiativrig og løsningsorienteret og trives bedst i et miljø, hvor du skal tænke selv og har indflydelse på, hvordan vi i fællesskab leverer det bedste resultat.

Som person er du nysgerrig, omgængelig og pligtopfyldende. Du er drevet af at være en del af helheden, og bidrager som det mest naturlige for dig til at få opgaver og problemstiller løst – også selv om det måske ikke lige ligger inden for dit fagområde. Du har en faglig stolthed der gør, at du gerne strækker dig lidt ekstra for at levere det bedste produkt til vores kunder.

Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, da vi leverer services og produkter til kunder med høj sikkerhedsprofil.

Om os
Vi er i dag 29 medarbejdere der arbejder tæt sammen for at sikre, at vi altid leverer produkter og services af høj kvalitet til vores kunder. Sikkerhed og kvalitet er i højsædet hos alle medarbejdere i Geopal, fordi driftsikkerheden i vores produkter redder menneskeliv.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et godt og problemfrit samarbejde på tværs af organisationen, som er båret af tillid til hinanden og til, at alle gør deres bedste hver eneste dag.

Vi er meget bevidste om, at det er mennesker, der gør forskellen i vores produkter og hos vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på at opføre os ordentligt, så alle medarbejdere oplever et trygt og godt arbejdsmiljø. Det betyder samtidig, at vi har en forventning om, at alle medarbejdere gør det samme overfor vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi sætter pris på vores forskelligartede kompetencer og erfaringer, og anvender dem aktivt i vores professionelle rådgivning og sparring med vores kunder og med hinanden.

Vi tilbyder
Som vi har forsøgt at beskrive i stillingsopslaget, får du hos os gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø samt stor fleksibilitet og en afvekslende hverdag.
Din lønpakke vil svare til markedsniveauet og vil indeholde pensions- og sundhedsordning.

Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i jobbet, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning her hvor du beskriver, hvorfor vi lige netop skal ansætte dig - og så selvfølgelig dit CV. Vi indkalder løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Vi har bedt Helle Høyen fra Human@work hjælpe os gennem rekrutteringsprocessen, som vil bestå af både samtaler og en styrkeanalyse.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, som er relevante før du sender din ansøgning, er du velkommen til at sende en mail til Susanne Myrup på mailadressen sm@geopal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078