23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MY-3 Håndmagnet

Velkommen til en ny æra af effektivitet og brugervenlighed inden for ikke-destruktiv testning (NDT) med MY-3 Inspektionsyoke fra Baugh & Weedon, nu tilgængelig på NDTshop.dk. MY-3 er omhyggeligt designet til at møde de højeste standarder inden for industriel inspektion, og her er hvordan det gavner dig.

Effektivitet der Betaler Sig

  • Lav Vægt, Høj Mobilitet: Med en vægt på kun 2,3 kg, ca. 1 kg. mindre end andre handyokes på markedet, sætter MY-3 nye standarder for mobilitet i felten. Denne inspektionsyoke er nem at transportere og håndtere, hvilket reducerer træthed og øger produktiviteten under lange inspektionsdage.
  • Økonomisk Overlegen: MY-3 Håndmagnet er ikke kun let på vægten, men også på budgettet. Med sin robuste konstruktion og aftageligt kabelsystem, minimeres vedligeholdelsesomkostningerne og nedetid, hvilket gør den til en kosteffektiv løsning for enhver virksomhed.

 

Teknologi der Overtaler

  • Avanceret Teknologi: Udstyret med kraftig AC magnetisering og justerbare poler, giver MY-3 mulighed for præcis og fleksibel inspektion af forskelligartede materialer og strukturer. Dens evne til at justere poleafstande fra 75 til 210 mm gør den yderst alsidig til en række forskellige anvendelser.
  • Brugerkomfort: Det ergonomisk designede greb og artikulerede ben sikrer, at MY-3 ikke kun er let at bruge, men også behagelig over længere perioder, hvilket fremmer brugerens velvære og effektivitet.
  • Belysningsmuligheder: Med mulighed for tilføjelse af UV- og hvidlys, kan MY-3 operere under forskellige belysningsforhold, hvilket sikrer klare og præcise resultater selv i dårligt belyste områder.

 

Invester i MY-3 Handyoke for at sikre, at dit udstyr ikke alene er i overensstemmelse med industrielle standarder, men også fremmer en arbejdskultur præget af effektivitet.

 

Læs mere på NDTshop.dk eller kontakt os direkte på tlf.: 44 65 22 77, eller pr. email: info@ndtshop.dk

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393
P nummer: 1013406290

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.032