23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præsentation af Omfattende Svejseinspektionskit

I den industrielle svejseverden, hvor præcision og kvalitetskontrol er af yderste vigtighed, er det essentielt at have det rette værktøj til rådighed. Vores nye svejseinspektionskit er designet til nøjagtigt at opfylde disse behov, udstyret med avanceret værktøj der sikrer overholdelse af de strengeste standarder inden for industrielle svejseapplikationer.

Dette omfattende Svejse Inspektionskit indeholder nøje udvalgt udstyr til grundig undersøgelse og vurdering af svejsearbejde. Hver komponent er designet til at hjælpe professionelle svejsere, kvalitetsinspektører og teknikere med at udføre detaljerede inspektioner under alle forhold.

De robuste materialer og den høje præcision, som hver del tilbyder, gør dette kit til en uundværlig del af ethvert professionelt udstyr.

 

Gennemgang af Komponenterne

 • V-WAC: En effektiv måler for hurtig kontrol af svejsekratere, porøsitet og undercut. Dens anvendelighed på både flade og buede overflader gør den til en alsidig del af kit'et.
 • HI-LO: Måler forskydninger og højdeforskelle med stor præcision, hvilket er afgørende for at sikre ensartethed og korrekthed i svejsearbejde.
 • Bridge Cam Gage: Et alsidigt målelære, der kan håndtere forskellige målinger såsom vinkel, højde og dybde af svejsesømme.
 • Kantsøm måler (Sømovergang): Specialdesignet for inspektion af sømovergange, hvilket sikrer en jævn overgang mellem svejseflader.
 • Lup med lys (10x zoom): Forstørrelsesglas med indbygget belysning, der forbedrer synligheden og præcisionen ved inspektion af fine detaljer.
 • Skydelærer digital: Digitalt skydelære i rustfrit stål, som giver præcise dimensioner med et letaflæseligt digitalt display.
 • Lommelygte (HX5): Kompakt og kraftfuld lommelygte, ideel til inspektion på dårligt belyste steder.
 • 2 x Linealer: Til måling på både ikke-magnetiske og magnetiske overflader, med længder på 0-150mm, herunder en magnetisk version.
 • Rundt spejl med LED og Rundt spejl: To spejle med henholdsvis 30mm og 20mm diameter, designet til at forbedre synligheden og tilgængeligheden i trange områder. LED-belysningen er særlig nyttig i mørke miljøer.
 • 5m Målebånd fra Stanley Tools
 • 300mm Lineal fra Shinwa

 

Transportabel kasse

Pakket i en holdbar kasse, som sikrer at alle dele er beskyttet og organiseret, er vores svejseinspektionskit klar til brug under ethvert arbejdsforhold. Med dette Svejsekit fra NDTshop.dk kan professionelle være sikre på, at deres svejsearbejde opfylder alle nødvendige standarder for kvalitet og sikkerhed. Invester i dit arbejdes kvalitet og præcision.

 

Læs mere på NDTshop.dk eller kontakt os direkte på tlf.: 44 65 22 77, eller pr. email: info@ndtshop.dk

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393
P nummer: 1013406290

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.094