23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DataCenterGruppens nominering nummer to til DDI Awards - Arnth B. Nielsen

Vi er igen ret så stolte over at kunne fortælle, at vi i 2024 er blevet nomineret til ikke bare en, men to DDI Awards. I sidste uge fortalte vi om nominering nummer et og nu kan vi afsløre, at nummer to er inden for kategorien “Employment and Education”.

Vi er igen ret så stolte over at kunne fortælle, at vi i 2024 er blevet nomineret til ikke bare en, men to DDI Awards.

I sidste uge fortalte vi om nominering nummer et og nu kan vi afsløre, at nummer to er inden for kategorien “Employment and Education”.

Prisen - ifølge DDI - "anerkender enkeltpersoners, organisationers eller projekters engagement i at sikre en mangfoldig arbejdsstyrke til datacentre i fremtiden."

Som noget helt særligt er det en enkeltperson, der er nomineret i denne kategori, nemlig vores business development manager Arnth B. Nielsen.

Baggrunden for nomineringen af Arnth er ifølge DDI:

"Arnth Nielsen har været en aktiv interessent i at fremme og støtte kompetencer og uddannelse inden for datacenterindustrien. Som næstformand i DDI-foreningen og formand for arbejdsgruppen for kompetencer og uddannelse har Arnth gjort en betydelig forskel for at fremme uddannelse og beskæftigelse i branchen.

Arnth har koordineret og støttet FMS (Fredericia Maskinmesterskole) i oprettelsen af datacenterlinjen, koordineret gæsteforelæsere fra industrien, siddet med ved eksamener og støttet studenterprojekter.

Arnth er en do'er, intet er umuligt for Arnth, og han er utrættelig i sin stræben efter at sikre den fremtidige arbejdsstyrke til industrien."

Udover Arnth er også vores dygtige samarbejdspartnere fra Fredericia Maskinmesterskole (FMS) og desuden University College Lillebælt (UCL) nomineret i kategorien.

Kategorien "Employment and Education” er sponsoreret af Legrand.

DDI Awards afholdes i København den 29. april på Nimb Axelborg.

DataCenterGruppen
Holmstrupgårdvej 2
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10217970

Kontaktperson

Arnth B. Nielsen
Business Development Manager - Salgschef
+45 41577708 an@datacentergruppen.dk

Send til en kollega

0.047