23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Lead Specialist Christian Myrwick hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup 

Christian er ansat som Lead Specialist i maskinsikkerhed med ATEX som et af sine specialområder.

Christian er uddannet flymekaniker og senere har han taget en merkantil uddannelse på Niels Brock. Han har mere end 9 års erfaring med direktiver, forordninger, standarder samt CE-mærkning af maskiner og procesudstyr inden for Pharma, fødevare- og procesindustrien i ind og udland fra ansættelser i Bondy LMT, Eltech Automation, Pepperl og Fuchs, Chr. Hansen og Maskinsikkerhed hvor han har været med til blandt andet at risikovurdere, CE mærke, opstille krav samt opbygge dokumentation i virksomheder i henhold til direktiver, forordninger og standarder. 

Christian kommer fra en chefkonsulentstilling fra Maskinsikkerhed ApS, hvor han var faglig leder af et stærkt CE og ATEX-hold. I samme ånd vil Christian nu styrke Adding Engineering i opbygning af kompetencer på compliance-området og bidrage til de i forvejen stærke teams.

Christian har stor erfaring og viden inden for EHS, industrielle processer såsom farmaceutiske, fødevareforarbejdning og grøn teknologi industrier. Han har en bred viden og stor erfaring i henhold til de globale og nationale standarder, compliance- og lovkrav, som den industrielle verden møder i projekter og hverdag. 

Med den brede erfaring og viden indenfor maskinsikkerhedens- og procesindustriens verden, vil Christian kunne bidrage i Adding Engineerings aktiviteter med sikkerhedsgennemgange, ATEX/Ex og eksplosionsbeskyttelse, risikovurderinger, CE-mærkning af maskiner og anlæg ved udarbejdelse af den omfattende dokumentation i forhold til forordninger, direktiver, EU og US lovgivning, samt nationalregler bl.a. CE-mærkning iht. Maskindirektivet og iht. den nye Maskinforordning, som lige er trådt i kraft.

Han vil kunne hjælpe virksomheder og risikovirksomheder i projekter samt i det daglige, med hvad der skal til og gøres i forhold til at opnå compliance iht. Lovgivningen.

 

Spidskompetencer:

·         CE-mærkning, overholdelse og juridisk dokumentation

·         EU og amerikansk lovgivning, direktiver, forordninger, standarder

·         HAZOP, GAP analyse og risikovurderinger

·         God fremstillingsproces GMP & cGMP

·         ATEX/Ex og eksplosionbeskyttelse

·         Automatiseringsproces og sikkerhed

·         Robotsystemer og integration (ISO 10218-2)

 

Vi byder velkommen til Christian Myrwick ved Adding Engineering

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.062