23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Belysningsarmatur til Ex-områder

IP66, LED belysningsarmatur med optimeret lyskvalitet og energieffektivitet til eksplosionsfarlige zoner

VLL lineær LED-armaturer til brug i Zone 1 og 21 farlige områder

Når man arbejder i eksplosionsfarlige zoner, er det afgørende at vælge det rette belysningsarmatur. Disse områder kræver udstyr, der ikke kun lever op til strenge sikkerhedsstandarder, men også sikrer optimal lyseffektivitet og holdbarhed under udfordrende forhold. 

Vigtigheden af certificeringer og standarder 

Certificeringer såsom ATEX og IECEx er uomgængelige, når det gælder belysning i eksplosionsfarlige områder. De sikrer, at belysningsarmaturet er designet og testet til at modstå de specifikke risici, der er forbundet med disse miljøer. Det er essentielt at vælge armaturer, der opfylder disse standarder, for at sikre medarbejdernes sikkerhed og facilitetens integritet. 

LED erstatter traditionelle lysrør 

Som nævnt i artikel af 22.10.2022 her på Building Supply er det, fra udgangen af 2023, ikke længere lovligt hverken at producere eller importere lysrør. De gamle lysrør udgår, og erstattes af moderne LED teknologi. Udskiftning af gamle lyskilder med moderne LED armaturer kan føre til betydelige energibesparelser, forbedret lyskvalitet og længere levetid for belysningssystemet. 

Overvejelser omkring design og holdbarhed 

Designet af belysningsarmaturet bør understøtte både funktionalitet og æstetik, samtidig med at det opfylder de nødvendige sikkerhedskrav. Holdbarhed er et andet kritisk aspekt, idet armaturet skal kunne modstå både den fysiske påvirkning og de kemiske udfordringer, som findes i eksplosionsfarlige områder. Rustfri stål og korrosionsresistente materialer er ofte foretrukne valg for disse applikationer. 

Optimering af lyskvalitet og energieffektivitet 

Det er også vigtigt at overveje lyskvaliteten og energieffektiviteten. Moderne LED-teknologi tilbyder ikke kun en overlegen lyskvalitet, men også en betydelig reduktion i energiforbrug. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for driftsomkostningerne. Vælg derfor armaturer, der tilbyder den bedste balance mellem lysstyrke, farvetemperatur og energieffektivitet. 

VLL lineære LED-armaturer, IP66 

VLL belysningsarmaturet opfylder alle de strenge krav, der er til lysarmaturer, som skal anvendes i explosionsfarlige områder. Armaturet er fremstillet med højstyrke, glasforstærket polyester kabinet og et polycarbonat cover, og opfylder den højeste tæthedsklasse, IP66. VLL LED er konstrueret til pålidelighed og ydeevne med lang levetid i områder, der er udsat for støv, korrosion, høje vibrationer og ugunstigt vejr. Armaturet kan forsynes med nødlysfunktion. 

VLL LED-armaturet giver en ideel løsning til både indendørs og udendørs områder, hvilket giver mulighed for problemfri eftermontering/udskiftning af eksisterende lysrør. 

Vi står klar med mere information, råd og vejledning. Kontakt Produktchef Peter Wenøe 4320 8923 / p.wenoe@safeexit.dk eller  på 4345 5010 / kontakt@safeexit.dk 

 

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Kontaktperson

Peter Wenøe
Produktchef, Salg - Ex-materiel
+45 4320 8923 p.wenoe@safeexit.dk

Send til en kollega

0.047