23948sdkhjf

Erfaren maskiningeniør søges til specialfremstillede industrimaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af CAD Kompagniet A/S

! Du bliver ajourført med nogle af de nyeste teknologier, som er med til at gøre dit arbejde udfordrende og afvekslende.
! Du er med gennem hele tilblivelsesprocessen og ser anlægget bliver bygget få døre fra dit kontor.
! Du er en del af en virksomhed med fokus på optimering af processer og metoder, som er med til at gøre din hverdag lettere.

Jobindholdet
Du KONSTRUERER projektrelaterede maskiner med primært fokus på C&H Systems’ egne. Over tid vil du også være med til at konstruere nye maskiner til produktporteføljen, som ikke er direkte ordrerelaterede.

KUNDE- OG LEVERANDØRKONTAKT indgår som en fast del i dit arbejde. På projektmøderne sørger du for den gensidige forventningsafstemning og at kravspecifikationerne efterleves.

Internt har du en god hjælp i den tekniske tegner i teamet, som på baggrund af dine MODELLER sørger for at udarbejde detailtegningerne.

Derudover udarbejder du al DOKUMENTATIONEN på engelsk inkl. kapacitetsberegningerne til brug i produktionen.

Som hovedregel arbejder du på 3-4 PROJEKTER i forskellig tempi ad gangen. Projekterne varer alt fra 4 til 11 måneder. Det gør, at du kan have fokus på kvaliteten i dit arbejde –  ikke mindst optimeringen af anlægget i samarbejde med produktionen.


Teamet
Teamet består af tre erfarne og dygtige konstruktører, som søger for, at du kommer godt ind i jobbet.

De er nede på jorden, holder en åben dialog med en humoristisk tone hinanden imellem. Teamet er meget selvkørende, selvom de internt er gode til at sparre med hinanden.

”En afvekslende dag med blandt andet idéudvikling, konstruktion og dokumentation er en del af den dagligdag, man møder hos C&H, som foregår i et uformelt team-arbejde” – Maskiningeniør, C&H System A/S.

Din baggrund
Du er uddannet diplomingeniør i maskinteknik og har min. 5 års erfaring med konstruktion af maskinanlæg lig C&H Systems’ eller med tæt beslægtede anlæg. Her er du vant til at arbejde på flere projekter ad gangen med mange arbejdsopgaver, som du skal holde styr på og sørge for at løse.

Du er erfaren bruger af SolidWorks eller et tilsvarende system.

Du kan uden besvær begå dig på dansk i skrift og tale, da du i dagligdagen skal kommunikere med folk, som ikke kan engelsk.

Dertil er du flydende i engelsk skrift og tale. Alle kundemøder og dokumentation er på engelsk.

Du tør tænke ud af kassen, kommer med nye idéer og udfører dem. Selv om dine beslutninger nogle gange må ændres undervejs, ender du altid med at nå i hus med dine konstruktioner.


Kontakt

Rekrutteringsprocessen varetages af CAD Kompagniet A/S.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Britt Falk, CAD Kompagniet A/S på tlf.: 53 71 90 07.


Ansøgningsfrist: 24. november 2016.
Ansøgning og CV skal sendes på dansk til job@cadkompagniet.dk mrk. "C&H"

Bemærk at vi løbende indkalder til samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat.

 
C&H System A/S
C&H System A/S har siden 1968 produceret mere end 500 komplette specialfremstillede industrimaskiner til brug indenfor pakkeløsninger og materielhåndtering, som kombineres med den nyeste teknologi – herunder robotteknologi.

Størstedelen af produktionen eksporteres til hele verden – herunder til Mexico, USA, Kina og Japan.

I dag beskæftiger C&H System A/S 60 ansatte og er i stor vækst.

 

CAD Kompagniet A/S
CAD Kompagniet A/S har eksisteret siden 1986 og er specialister indenfor vikar, rekruttering og search af tekniske specialister og ledere.

www.cadkompagniet.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CAD Kompagniet A/S

Lyskær 8A
2730 Herlev
Danmark
CAD Kompagniet A/S

Send til en kollega

0.096