23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Senior Project Manager Brian Krogh Jensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Vejle.

Brian Krogh Jensen er tiltrådt i en stilling som Senior Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Vejle-afdelingen.

Brian er uddannet maskiningeniør fra Horsens Teknikum og har mere end 25 års erfaring med ledelse, projektledelse, design og produktion af industrielle køleanlægs- og varmepumper systemer hos Johnson Controls / Sabroe Factory på fabrikken i Århus.

Med ansvaret gennem mange år for deres Order Engineering afdeling, har han opbygget en solid erfaring med ledelse af en større Engineering organisation, projektstyring af standarder og kundetilpassede ordreporteføljeprojekter indenfor industrielle køleanlæg, varmepumper og gastransport til skibe, offshore og til land installation med PED, ATEX og 3. parts godkendelse. 

Ligeledes stod han for produktudvikling hos både kunder og i udviklingsafdelingen, efter bestemte projekt udviklingsmodeller.    

Som ansvarlig for Order Engineering afdelingen var han også ansvarlig for deres Beholder Engineering og CE-dokumentations afdeling herunder ansvaret for design af og konstruktiongodkendelse af beholder og varmeveksler samt frembringelse af teknisk dokumentation samt CE-dokumentation på hele ordreproduktporteføljen.   

Med sin lange erfaring i en international virksomhed har Brian også arbejdet med og gennemført projekter inden for Engineering standardisering og modul processer, Engineering KPI-definering og måling, ordredefinering og -kategorisering samt ressourcestyring baseret på salgsforecast. Han har således stor erfaring i produktionsstandardisering og -optimering, præfabrikation og produktionsmodularisering herunder Design for Manufactoring.  

Desuden har han erfaring som medlem af både fabriks- og engineeringledelsen i arbejdet med at sikre strategisk prioritering og alignment mellem de to organisationer.

 

Spidskompetencer:

·         Interim management

·         Project management

·         Energy process and pipesystem

·         Industrial refrigeration and HeatPumps

·         Pressure-bearing  vessel and system.

·         PED / ATEX / CE-documentation

·         Engineering process and KPI standardization

 

Vi byder velkommen til Brian Krogh Jensen ved Adding Engineering

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.062