23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plastkasser er en praktisk og alsidig løsning, der kan bruges til mange formå

Med et udvalg af forskellige størrelser og designs kan du finde den rette kapacitet til dine behov. Så om det er til opbevaring eller transport af kød og grøntsager eller elektroniske komponenter og planter, er der med garanti en velegnet plastkasse til formålet. Lad os udforske nogle af de mange plastkasser, du kan drage fordel af og deres formål.

Udløber
3. maj 2024

E-Kasser:

E-kasser, også kendt som euronorm-kasser, er et uundværligt redskab inden for kødindustrien. Disse kasser, der findes i varianterne E1, E2 og E3, adskiller sig kun i højden. Oprindeligt fra den tyske kødindustri, er disse kasser nøje specificeret med hensyn til vægt, materiale og design for at sikre, at de kan bruges som standardbyttekasser mellem forskellige kødproducenter. Dette sikrer, at kasserne altid lever op til standarderne for vægt og sikkerhed ved direkte kontakt med fødevarer. Mens den traditionelle kasse er rød, findes den også i andre farver. Kasserne er ideelle til både køling og frysning, da den er udstyret med lufthuller i toppen og kan tåle temperaturer fra -40°C til +70°C. 

Se vores sortimentet af E-kasser her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/kodkasser

 

R-kasser:

R-kasser er en ideel løsning til transport og opbevaring. Den er kendt for sin stabilitet, modstandsdygtighed over for brud og slag, og den er ideel til direkte kontakt med fødevarer. Den tåler maskinvask og er tilgængelig i et bredt udvalg af størrelser, der passer til ethvert behov. Med en temperaturtolerance fra -20°C til +75°C er R-kassen en pålidelig følgesvend til enhver opbevarings opgave.

Se vores sortimentet af R-kasser her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/r-kasser

 

Brødkasser:

Brødkasser er den optimale løsning til transport, opbevaring og præsentation af friskt brød. Disse kasser er certificeret til direkte kontakt med fødevarer. Samtidig er brødkassen brudsikker, let at håndtere og stable, hvilket gør en brødkasse til et sikkert valg.

Se vores sortimentet af brødkasser her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/brodkasser

 

Foldekasser:

Foldekasser og klapkasser er velegnede til opbevaring og praktiske til transporten. Med evnen til hurtigt og nemt at klappes sammen, reducerer foldekasser og klapkasser både fragtomkostninger og volumen betydeligt. Uanset om det er til enkel transport eller returfragt, er foldekasser et godt valg. Deres praktiske design, fås med eller uden låg og med sikringshåndtag. Disse kasser er certificeret til direkte kontakt med fødevarer.

Se vores sortimentet af foldekasser her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/foldekasser

 

ESD-kasser:

ESD-kasser i plast er skræddersyet til opbevaring og transport af elektroniske komponenter. Deres evne til at lede og forhindre elektrisk ladning gør dem til det sikre valg til elektronik. Med fokus på sikkerhed og beskyttelse er ESD-kasser den optimale løsning til beskyttelse af dine elektroniske enheder under transport og opbevaring.

Se vores sortimentet ad ESD-kasser her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/esd-kasser

 

Plastkasser udgør en alsidig og pålidelig løsning til opbevaring og transport. Deres robuste design og specialiserede egenskaber gør dem uundværlige i forskellige industrier og hjemmemiljøer. Derudover er alle plastkasser som vi forhandler 100% genanvendelige.

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

DFJ
Donny Frederik Jung
donny@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.078