23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Specialist i Maskinsikkerhed & ATEX Isabella Hjordrup.

Isabella  E. Hjordrup er tiltrådt i en stilling som Specialist i Maskinsikkerhed & ATEX  i ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor hun bliver tilknyttet Ballerup-afdelingen.

Adding Engineering oplever stor efterspørgsel efter kompetencer inden for risikovurdering, HAZOP, Functional Safety, maskinsikkerhed, PED, ATEX og CE-mærkning. Derfor har vi valgt at styrke vores i forvejen stærke team på disse områder.

Isabella er uddannet finmekaniker og har efterfølgende videreuddannet sig til maskintekniker på Roskilde Tekniske skole.

Hun har mere end 30 års erfaring med CE-mærkning af maskiner inden for medicinal-, levnedsmiddel-, hjælpemiddel- og maskinindustrien, samt KS-dokumentation fra ansættelser i Velux, Primodan, Invacare, Wincare Nordic og Watson Marlow, hvor hun har været med til blandt andet at risikovurdere og opbygge brugsanvisninger til den tekniske dokumentation i henhold til direktiver og standarder.

Isabella kommer fra en konsulentstilling hos Maskinsikkerhed ApS, hvor hun var en del af et stærkt ATEX-hold, og med den erfaring vil hun nu udbygge og styrke Adding Engineerings ATEX-team. Hun vil bl.a. stå for udarbejdelse af eksplosionsdokumentation i form af zoneklassifikationsplaner, gennemgang af komponentdokumentation og ATEX-APV’er.

Med sin brede erfaring i maskinsikkerhed vil Isabella kunne bidrage i Adding Engineerings aktiviteter med CE-mærkning af maskiner og anlæg, herunder udarbejdelse af den omfattende dokumentation i forhold til CE-mærkning iht. Maskindirektivet og iht. den nye Maskinforordning, der lige er trådt i kraft.

 

Spidskompetencer:

·         CE-mærkning

·         ATEX – Zone- og eksplosionssikringsdokumenter

·         Maskinsikkerhed - sikkerhedsgennemgang af maskiner

·         Risikovurdering

·         Hazop

·         Brugsanvisninger

 

Vi byder velkommen til Isabella E. Hjordrup ved Adding Engineering.

www.adding.dk

 

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047