23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv partikeloprensning i forurenet afstrømmende regnvand

Regnvand er en afgørende ressource, og sikringen af vores vandforsyning er af største betydning. Én måde at sikre vores vandressourcer på er ved at anvende Uponors Vault filtermagasin til at håndtere regnvandet.

Uponors regnvandsløsninger sikrer, at forurening fra byggematerialer og fra trafikale, industrielle og kommercielle aktiviteters afstrømning separeres fra, før regnvandet ledes til reservoirer eller siver ned i grundvandet.

Vault filtermagasin er en nedstrømsløsning, der installeres før recipient-udløb, og som reducerer frigivne tungmetaller, olie og mikroplast fra regnvandet fra hærdede overflader på op til 20 ha og den forebygger derved forurenet regnvand i at infiltrere og forurene værdifulde grundvandsdepoter.

1. Innovativ renseteknologi
Uponor integrerer avanceret teknologi i sine Vault brønde for at sikre optimal ydeevne. Her sikres en effektiv oprensningsprocess: Grov adskillelse med sandfang, sedimentering af partikler i et langt og dybt deponeringsmagasin og en afsluttende filtrering af små partikler og metalioner samt opløste forurenende stoffer via absorption.

2. Fleksibel kapacitet
Med forskellige størrelser og kapaciteter til rådighed kan Uponor Vault brønde tilpasses specifikke behov. Denne fleksibilitet gør det muligt at tilpasse hhv. maksimalt flow og funktionelt flow til at imødekomme forskellige krav til spildevandsforsyningen i både mindre og større projekter.

3. ”Plug’n play” løsning – nem og fejlfri installation
Vault-brønden er konstrueret med henblik på enkel installation. Anlægget er kompakt og passer derfor ind ved trange forhold og kan placeres både under trafikerede områder, parkeringspladser eller grønne områder. Dette sparer både tid og ressourcer, da brønden kan installeres effektivt uden behov for avanceret teknisk ekspertise. Denne egenskab gør Vault brønden ideel til både nye projekter og renoveringssopgaver.

4. Nem vedligeholdelse
Uponor Vault brønde er designet med henblik på minimal vedligeholdelse og udskiftning af filtermateriale. Denne enkle vedligeholdelse sparer tid og omkostninger for ejeren.

5. Holdbar konstruktion
Uponor Vault brønde er designet med fokus på holdbarhed og lang levetid. Brønden er fremstillet af PE (polyethylen), der effektivt modstår korrosion og erosion, hvilket sikrer, at brønden forbliver i god stand selv under ugunstige forhold. Uponor Vault filterbrønd er produceret på godkendte materialer i henhold til Nordic Poly Mark.


Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om, hvordan Vaulten kan opgradere renseeffekten af afstrømmende forurenet regnvand? Tøv ikke med at kontakte vores regnvandseksperter, der står klar til at assistere dig.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Kontaktperson

Kim Laursen
Teknisk projektkonsulent
+45 51 53 87 73 kim.laursen@uponor.com

Send til en kollega

0.031