23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad koster en lækage per måned og år?

Ligesom mange andre systemer, så kan et trykluftsystem også have sine problemer, og den mest almindelige årsag er lækager.

Lækager i et trykluftsystem kan have mange negative konsekvenser, herunder øget energiforbrug, reduceret systemeffektivitet og mulig skade på systemet. Det kan være vanskeligt at styre sine trykluftssystemer, da hver eneste handling der foretages, påvirker systemet i mere eller mindre grad - Lækager er den mest almindelige påvirkning.

Hvad koster lækagen per måned og år?
Trykluft er dyrt - det ved de fleste virksomheder, men hvor dyrt er det egentligt?
Vi finder i gennemsnit lækager i trykluftsystemer svarende til et ekstra strømforbrug på 50.000 kWh.
Det svarer til 20% af virksomhedernes samlede trykluft forbrug, som kunne være undgået.

Hvad koster små lækager i et trykluftsystem?
Prisen afhænger af en række faktorer, herunder størrelsen og placeringen samt om der er behov for specielle materialer for at kunne reparere lækagen i trykluftsystemet. Det vil derfor være svært at give et præcist svar på hvad det kommer til at koste, at reparere en lækage.

Det er derfor en god idé at få en professionel og kvalificeret tekniker til at inspicere dit trykluftsystem og give et tilbud på reparation af lækagen, så du kan få en idé om omkostningerne. Samtidig kan det også være en god idé at tjekke med din forsikring, da nogle forsikringer dækker omkostningerne ved reparation af trykluftsystemer.

Dit totale lækageniveau består af en mængde små lækager og man kan nemt blive overrasket over omkostningen og trykluftvolumen, som lækker fra det der betegnes som ”små” lækager. Derfor bliver den rette teknik og metodik altafgørende for at opnå et optimalt resultat.
Generelt vil mindre lækager ofte være billigere at reparere end større lækager, da der typisk vil være færre materialer og mindre tid involveret i reparationen. Hvis lækagen ikke repareres i tide, kan den dog være starten på et større problem, så det er vigtigt at få lækagen repareret så hurtigt som muligt for at undgå dyrere reparationer i fremtiden.

Er du intresseret i hvad du får, hvis du booker en lækagesporing hos os ? Så læs med på vores website:
Mere om lækagesporing på vores website

Kontakt os, hvis du gerne vil vide hvordan vi lige netop  kan implementere LEAQS lækagesystem i jeres virksomhed og hvordan du med den rette lækagesøgning kan reducere dit trykluftforbrug og CO2-udledning.
Vi har mere end 89 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.
Tlf.:43 20 26 00
E-mail; webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk 

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047