23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager og Specialist i Maskinsikkerhd & ATEX Thor Bjørn Krøyer i vores afdeling i Ballerup

Thor Bjørn er uddannet Teknikum ingeniør Stærkstrøm i København og har stærk faglig baggrund som stærkstrømsingeniør.

Thor Bjørn har været ansat hos Balslev, House of Prince, NOVO, Semco maritime, CE-mærknings konsulent, underviser på maskinmesterskolen i Lyngby, Process Engineering, LBP Engineering samt Kemp & Lauritzen. Han har en stor viden og indsigt i at være såvel kunde, rådgiver som entreprenør. Dette giver et stærkt fundament for forståelse for de krav der gælder for disse parter.

Han har arbejdet som projektleder og haft ledelsesansvaret for elektrikere på flere sites. Han har været projektleder på flere Pharma projekter. Det har været ombygninger, kortlægning og omlægning af elforsyninger, udskiftning af indgangsknive, opstart af nye el tavler, forestået div. beregninger for kabel dimensioneringer m.v. Han har været projektleder i forbindelse med ombygning af en Pharma fabrik, hvor han stod med ansvaret for FAT og SAT for nødstrømsgeneratorer.

Thor Bjørn i flere omgange forestået undervisning i El sikkerhed (LAUS), risikovurdering, maskindirektivet, CE-mærkning og ATEX.

Han var projektleder for tunnelerne og stationen under jord ved Københavns lufthavn (Balslev A/S).

Thor Bjørn var el, ATEX og maskinsikkerheds ansvarlig i House of Prince, hvor han gennemførte mange optimeringsprojekter i produktionen, f.eks. for omlægningen af udligningssystemet, så der blev implementeret en funktionsjord, for at beskytte de elektroniske systemer på maskinerne.

Han har ageret kunde over for eksterne entreprenører i Novo Nordisk A/S og konsulent for Novo Nordisk A/S ansatte inden for maskindkøb. I Semco Maritime A/S designede Thor Bjørn et lokalt forsyningsanlæg i forbindelse med en guldmine i Namibia.

Thor Bjørn har arbejdet med ATEX i et 500 millioner kroners projekt til produktion af modermælkserstatning vha. ethanol og eddikesyre – og her forestået ATEX klassifikationen på fabrikken, valg af komponenter til ATEX-zoner, Functional Safety, nødstopskredse m.v.

Han har desuden arbejdet med el-forsyningsværker i Sverige og net-analyse for elforsyningen på Færøerne herunder ATEX og SIL.


Med sin brede erfaring i maskinsikkerhed, risikovurdering, Functional Safety, CE-mærkning, ATEX zoneklassificering, valg af ATEX udstyr m.m. vil Thor Bjørn bl.a. kunne bidrage i Adding Engineerings aktiviteter med CE-mærkning af maskiner og anlæg, også iht. den nye Maskinforordning, som lige er trådt i kraft.

 

Spidskompetencer:

·         Maskindirektiv og ATEX

·         Maskine- og procesanlæg

·         HAZOP/Risikovurdering

·         Cause effect diagram

·         Nødstopskredse PL/SIL

·         Kabel dimensionering

·         Netanalyse forsyningsspænding

 

www.adding.dk

 

Vi byder velkommen til Thor Bjørn Krøyer ved Adding Engineering.

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.041