23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Netgear og Panasonic indgår nyt ambitiøst samarbejde omkring ProAV-løsninger

To af markedets førende spillere indenfor netværk og liveproduktion, NETGEAR og Panasonic Connect, lancerer nu et storstilet samarbejde om at supportere Panasonic Connects AV-over-IP-løsning, KAIROS – og det starter med NETGEAR’s ST 2110-kompatible switches.

NETGEAR, den førende producent af netværksprodukter til virksomheder af alle størrelser, annoncerer nu et interoperationelt samarbejde med Panasonic Connect i forbindelse med sidstnævntes KAIROS IT/IP-platform til liveproduktion. M4350-serien af ST 2110-kompatible switches er en del af NETGEAR’s ambition for at udvikle AV-over-IP-løsninger til broadcast og ProAV-industrien. 

KAIROS er en IT/IP-platform til liveproduktion, som giver professionelle ubegrænset kontrol over deres streams til liveproduktion, broadcast og storskærmsvisning. KAIROS tilføjer nu ST 2110 som en understøttet standard for at give usammenlignelig input/output-fleksibilitet. Brugeren ser kun en intuitiv brugerflade, som er let at bruge. 

NETGEAR M4250, M4300, M4350 og M4500 serie af managed switches er unikke på grund af deres innovative AV-orienterede brugerflader: Alle komplekse menuer med besværlige IT-netværksudtryk er fjernet, så NETGEAR AV OS giver en AV-venlig, skabelon-baseret tilgang til switch-opsætning. Det betyder, at ProAV-integratorer let kan opsætte og opbygge komplekse AV-installationer, men hvor switch-delen ikke gør det unødvendig kompliceret. 

M4350-serien samler enkeltheden med enterprise-level hardware med redundant strømforsyning, Power over Ethernet (PoE), op til 90W per port samt et ultralavt støjniveau. NETGEAR AV OS kommer prækonfigurerede profiler til de største audio, video og lysprotokoller, herunder AVB, Dante, AES67,NDI4/NDI5,NVX, AMX, Q-SYS, ZeeVee, AuroraMultimedia, Kramer, Atlona, LibAV, Visionary, SDVoE og mange flere. 

"NETGEAR har været banebrydende i forhold til en nem konfigurationsproces, der hjælper Broadcast PROAV-ingeniører med at migrere fra ældre arbejdsgange til IP-arbejdsgange med større tillid. Der er ingen bedre platform til at bevise vores interop-kapaciteter end Panasonic KAIROS-systemet," siger Tod Musgrave, senior broadcast BDM hos NETGEAR.

"Vi er glade for at kunne meddele, at vi har tilføjet NETGEAR som vores KAIROS alliancepartner. Vi tror på, at det brugervenlige design af M4350-serien med dens skabelonbaserede konfigurationer vil åbne nye muligheder for SMPTE ST 2110 på videoproduktionsmarkedet gennem vores samarbejde,” siger Kageyuki (Kenny) Fujimoto, lead manager for KAIROS Alliance Partners.

Panasonic Toughbook
Naverland 2, 9.
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32566588

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.062