23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt kompakt ventilationsanlæg til boliger på op til 80m2

RCC er en kompakt og alsidig ventilationsløsning, der er skræddersyet til små og mellemstore boliger, fx studie-/plejeboliger, på op til 80m2. Med hele 96 forskellige kanaltilslutningskombinationer, sætter RCC nye standard for boligventilation.

RCC installeres let i trange områder
og kan indbygges i væggen

Det nye og innovative RCC-boligventilationsaggregat fra Dantherm er en revolutionerende ventilationsløsning, der med sit kompakte design kun kræver 200 mm installationshøjde og samtidig er udstyret med alle moderne funtionaliteter, der sikrer optimalt indeklima med et meget lavt energiforbrug.

RCC-serien er designet til at dække ventilationsbehovet i lejligheder og andre boligtyper på op til 80m2 med særligt fokus på installationsfleksibilitet og nem vedligeholdelse.  

Alsidighed er i det hele taget kernen i RCC's design. Aggregatet er særligt velegnet til installation i trange omårder, fx præfabrikerede badeværelsesmoduler, hvor den fx kan indbygges skjult i hulrummet bag vægmonterede toiletter lige over cisternen. Produktet monteres let enten horisontalt, vertikalt eller endda i en skæv vinkel – kun fantasien sætter grænser..

Uhørt mange kanaltilslutningsmuligheder
Men der hvor RCC virkelig skiller sig ud, er dens uovertrufne installationsfleksibilitet. 96 forskellige kanaltilslutningskombinationer (6 monteringsmuligheder med hver 16 kanaltilslutninger) gør aggregatet til en ener på markedet for boligventilation.

Luftstrømmens retning kan skiftes elektronisk on site, hvilket gør det muligt at føre de tilsluttede kanaler enten til højre eller til venstre. Det betyder, at indblæsningskanaltilslutningerne kan placeres enten på højre eller venstre side af aggregatet. Dertil kommer, at de fabriksmonterede kanalforseglinger nemt kan fjernes og genanvendes til at forsegle ubrugte kanaltilslutninger.

Med RCC er der heller ingen grund til at bekymre sig om at fejlbestille forudkonfigurerede enheder, der måske ikke passer til dine behov. Designet sikrer nemlig, at produktet passer perfekt til ethvert boligventilationsprojekt, hvilket gør det til det ultimative valg for både fagfolk og husejere.

Er du interesseret?

Klik her for at gå til produktsiden med alle detaljer og tekniske specifikationer - eller kontakt os for at høre mere eller få et tilbud.

 

Dantherm Group A/S
Marienlystvej 65
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20864591
P nummer: 1004912767

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031