23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Senior Project Manager Stefan Lindby hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Stefan Lindby er tiltrådt i en stilling som Senior Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Stefan er uddannet maskinmester fra Aalborg Maskinmester Skole og har mere end 25 års erfaring med projektledelse inden for en bred vifte af brancher.

Han har derigennem opbygget en solid erfaring med ledelse og styring af projekter; herunder planlægning, risikovurdering- og håndtering, stage-gate management, leverandørstyring, kvalitetssikring og rapportering.

Fra tidligere ansættelser hos bl.a. Roblon Industrial Fiber A/S, Fibertex Nonwovens A/S og Fibertex Personal Care A/S, har Stefan arbejdet med produktudvikling fra idé til salg indenfor industrier som offshore olie/gas, kabel, møbel og hygiejne.

Som Projektchef hos Victor A/S fik han stor erfaring med portefølje- og projektledelse indenfor engineering, produktion, installation og aflevering af varmepumpeanlæg, og som Projektleder hos ITW Performance Polymers ApS har han betydelig erfaring med installation af fundamenter til offshore vindmølleparker i Europa og Asien.

Stefan er vant til at arbejde op imod skarpe deadlines og kan indgå i tæt samarbejde med både virksomhedsledelse og projektteams.

 

Spidskompetencer:

·         International projektledelse

·         Produktudvikling

·         Afdelingsledelse

·         PMO processer og procedurer

·         Risiko analyse og håndtering

·         Marine og offshore Wind

 

Vi byder velkommen til Stefan Lindby ved Adding Engineering.

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047