23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsbelysningsarmaturer - Ny serie

Serien af FlexiTech armaturer dækker både flugtvejs- og paniklysarmaturer. Begge armaturtyper findes for loft- og vægmontage og flugtvejsarmaturet findes med enkelt- eller dobbeltsidet piktogram. Armaturerne har en høj tæthedsklasse.

Udløber
31. januar 2030

Ny serie SIKKERHEDSARMATURER fra SafeExIT A/S

Flere muligheder indenfor sikkerhedsbelysning med FlexiTech flugtvejsarmaturer og panikbelysningsarmaturer

SafeExIT har netop introduceret en helt ny serie af produkter indenfor sikkerhedsbelysninger. FlexiTech er designet som et multifunktionelt armatur. Det vil sige, at det samme kabinet - indenfor hver kategori - kan anvende både som flugtvejsarmatur og som paniklysarmatur, så du opnår en større designmæssig sammenhæng, når du skal vælge den obligatoriske sikkerhedsbelysning. 

Flere størrelser og montage muligheder

FlexiTech-serien kommer i forskellige størrelser og tilbyder flere montagemuligheder, så du kan finde den perfekte løsning til din bygning. Uanset om det f.eks. er et stort indkøbscenter eller et mindre kontorhus, har vi armaturer, der passer til dine behov.

Indbygget batteri og for centralanlæg

Armaturerne i FlexiTech-serien fås med indbyggede batterier og autotest funktion, der sikrer, at belysningen fungerer i tilfælde af strømsvigt. De nye batterier, type LiFe PO4, sikrer lang levetid på batterierne, hvilket betyder længere serviceintervaller. Dette giver øget sikkerhed og tryghed for både medarbejdere og besøgende.

Derudover kan armaturerne tilsluttes til centrale anlæg type DualGuard fra Eaton, hvilket gør det nemt at overvåge samtlige tilsluttede armaturer individuelt, og styre belysningen i hele bygningen. Og det betyder, at evt. overvågningspersonale kan reagere hurtigt på eventuelle fejlsituationer.

Høj tæthedsklasse og holdbarhed

FlexiTech-armaturerne er udført i robust polykarbonat, der sikrer en høj tæthedsklasse. De fås både som IP43 og IP66. Dette betyder, at armaturerne er beskyttet mod støv og vand, og derfor kan opsættes i både indendørs- og udendørs miljøer.

Stort tilbehørsprogram

For at sikre, at du får det maksimale ud af dine FlexiTech-armaturer, tilbyder SafeExIT et stort tilbehørsprogram. Dette omfatter blandt andet forskellige montagebeslag, ledningsføring og kontrolpaneler, der gør det nemt at installere og vedligeholde dine armaturer.

Vi er klar over, hvor vigtigt det er at have pålidelig og effektiv sikkerhedsbelysning. Derfor er FlexiTech-serien blevet udviklet med fokus på kvalitet, holdbarhed og funktionalitet.

Uanset om du er en elektriker, el-ingeniør, arkitekt eller bygningsejer, er FlexiTech-serien et oplagt valg, når det kommer til sikkerhedsbelysningsarmaturer. Vi er sikre på, at du vil finde de produkter, der passer bedst til dine behov hos SafeExIT.

Hold dig opdateret med vores hjemmeside for at få de nyeste opdateringer og nyheder om vores produkter.

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Kontaktperson

Peter Bech
Adm direktør
+45 43208926 p.bech@safeexit.dk

Send til en kollega

0.047