23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Findes den ultimative kompressor?

Ja, det mener vi hos Granzow A/S.

Udløber
18. marts 2029

Den kommer i form af modellen Ultima, der er CompAirs banebrydende oliefri skruekompressor i PureAir-serien med et meget unikt design.

Unikt design giver dig fordele på alle fronter
Hver luftende drives individuelt af en variabel hastighed, der tilbyder enestående effektivitetsniveauer i forhold til traditionel oliefri teknologi.

I betragtning af at den højeste omkostning i en kompressors livscyklus er energien til at køre den, har det unikke design af Ultima gjort det muligt for dig at kombinere den ultimative ydelse med den ultimative effektivitet og stadig levere et fodaftryk 37% mindre end en konventionel to-trins oliefri kompressor. Dette tillader nem installation på mindst mulig plads.
Det er ikke bare en fordel, det er en reel besparelse af ejendom!

Digital gearkasse betyder maksimal energibesparelser
Ultima anvender et intelligent "digital gearkasse"-design, der kontinuerligt overvåger og uafhængigt justerer hastighederne på hver luftende, hvilket sikrer maksimal effektivitet og trykforhold til enhver tid.

Når en traditionel hastighedsreguleret kompressor når minimumshastigheden, går den i tomgangskørsel, og dette er spildt energi. Ultima bruger 45% mindre energi i tomgangskørsel end en konventionel to-trins kompressor, og en 160 kW kompressor bruger kun 8 kW i tomgangskørsel (!).

Specifikationer:

  1. Kompatibel med iConn: CompAirs intelligente overvågningssystem, der muliggør monitorering af dit system i real-time.
  2. 4-10 bar
  3. Mulighed for enten vand- eller luftkøling
  4. 75-160 kW
  5. FAD på 7,7-23,6 m3/min

 

Er du ikke helt overbevist endnu?
Så tag et kig på videoen herunder. Der får du en grundig gennemgang af alle fordelene ved Ultima, fremført af de dygtige ingeniører fra CompAir.

Har du spørgsmål til Ultima, eller nogle af vores mange andre produkter, så kontakt os allerede i dag.
Granzow A/S har over 89 års erfaring med automatik, kompressorer, vakuum, pumpede, generatorer, kundetilpassede løsninger og service deraf.

Telefon: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047