23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer dit energiforbrug og få styr på lækagesøgning med LEAQS

Granzow A/S er stolt af at samarbejde med det anerkendte energioptimerings- og lækagesøgningsfirma, LMS Nordic. Vi åbner døren for muligheden for at opnå fuld kontrol over dit forbrug, tryk og dugpunkter gennem avancerede løsninger.

Udløber
21. marts 2029

Vi hjælper med at spotte de selv de mindste lækager
Granzow A/S stræber mod at levere en omfattende servicepalette, der passer til en bred vifte af industrisegmenter, herunder pharma- og medicinalindustrien, fødevaresektoren samt processindustrien.

Hos Granzow A/S er service vores ekspertise, og vi servicerer kompressorer, vakuumpumper og roterende udstyr uanset fabrikat. Ved at tilbyde lækagesøgning, energioptimering og efterfølgende styring af service- og reparationsprocessen skaber vi grundlaget for en forbedret økonomi og drift.

Vi skræddersyr service løsninger, der passer perfekt til dine behov og installationskrav. Vores servicekoncept repræsenterer markedets bedste tilbud på stabil og rentabel drift.

Få dokumenterede energibesparelser med LEAQS
For at opnå dokumenterede energibesparelser i dit trykluftsystem er det afgørende at have et samlet overblik over alle parametre, der påvirker resultatet.

Trykluft er en kompleks størrelse at styre, og hver handling kan have konsekvenser andre steder i systemet. LEAQS' lækagesøgnings- og optimeringssoftware giver dig et omfattende billede af de identificerede lækager i din installation, mulighed for at dokumentere trufne foranstaltninger og beregne besparelser.

Med projekter, hvor tilbagebetalingstiden er mindre end 6 måneder, kan LEAQS hjælpe dig med at opnå fuld kontrol over forbrug, tryk og dugpunkter ved at installere midlertidig eller permanent overvågning. LEAQS' overvågnings- og målesystem giver dig bedre omkostningskontrol og skaber et solidt grundlag for effektiv energiforvaltning.

For yderligere information, kontakt vores serviceafdeling hos Granzow.
Tlf.:43 20 26 00
E-mail; info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031