23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TopNETlive Danmark update og frigivelse af ny Geoidemodel ”dvr90_2023”

Ny beregning af TopNET basestationerne, samt optimering- og vedligeholdelses rutine på hele TopNETlive GNSS Basestations netværket i Danmark.

Gennem det seneste år, er nye baser er kommet til, andre er opdateret med nyeste teknologi, andre kan være nedlagt eller flyttet.
Vi har over de seneste måneder udført en ny beregning af vores baser, samt kørt en optimering- og vedligeholdelses rutine på hele TopNETlive GNSS Basestations netværket i Danmark.


Det komplette Danske TopNETlive netværk består nu af hele 78 Basestationer fordelt rundt i Kongeriget, samt ikke mindst tilføjet base i Tyskland, Norge og Sverige. Den nye beregning og tilkoblingen af flere nye SDFI baser, gør at vi har et meget stabilt og homogent GNSS netværk med endnu bedre dækning og højere præcision.


Baserne fordeler sig således; 53 egne baser med seneste nye kvalitets Modtagere og Geodætiske Choke-Ring Antenner, 6 i Nordtyskland, 5 i det sydlige Norske kystområde, 6 langs Øresunds kyst helt ned til Falsterbo, samt 8 tilhørende SDFI.


Arbejder du uden for landets grænser også? Vi kan tilbyde TopNETlive RTK-korrektioner i hele Europa på ét samlet abonnement - og hvis det ikke er nok, har vi også løsninger med global RTK dækning. Søger du download af RINEX data for evt. Dronedata eller Mobile Mapping er det også en mulighed via TopNETlive portalen.


Vi sidder klar ved telefon 47 199 299 for flere informationer, og hvis du vil afprøve teknologien, opretter vi gerne et prøvelogin til dig. 

ToppTOPO A/S
Banegraven 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30596579
P nummer: 1013313780

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033