23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt rensebrønd med effektiv partikeludskillelse

Uponor Vortex er en kompakt brønd, der passer der hvor det er trangt i terræn og kan placeres både under trafikerede områder, parkeringspladser eller grønne områder. Oprensningen sker gennem en optimeret sedimentering i veltilpasset vådvolumen og ved hjælp af en hvirveleffekt, hvor partiklerne skubbes ud mod brøndens indervæg samtidig med, at de synker mod bunden til sedimentopfanget.

Kompakt rensebrønd med effektiv partikeludskillelse

Hos Uponor er vi glade for at kunne introducere rådgivere og forsyningsselskaber for den seneste teknologi inden for regnvandsrensning: Uponor Vortex!

Denne innovative brønd renser regnvand fra hårde overflader på op til 10 hektar eller regnvandsudløb i recepient op til Ø1000 mm. Den skræddersyede Vortex brønd repræsenterer en række attraktive produktegenskaber, der opfylder forsyningsselskabers behov til rensning af regnvand.

1.    Kompakt design til begrænsede pladsforhold
Uponor Vortex er designet med en kompakt struktur i tankerne. Den passer ind, hvor pladsen er trang, f.eks. under trafikerede områder, parkeringspladser eller grønne områder. Dette betyder, at du kan implementere denne avancerede rensebrønd, uden at skulle gå på kompromis med pladsen.

2.    Optimeret sedimentering og hvirveleffekt
Vortex brønden indeholder avanceret teknologi, der sikrer en effektiv oprensning af regnvand. Sedimenteringsprocessen er blevet finjusteret for at opnå optimal partikeludskillelse. Hvirveleffekten, der skabes, leder partiklerne mod brøndens indervæg, samtidig med at de synker mod bunden og opsamles som sediment. Dette garanterer en grundig rensning af vandet.

3.    Smart affalds- og olieseparation
Uponor Vortex tager skridtet videre med et intelligent designet centreret t-rør. Dette rør fungerer ikke kun som en indgang til det rensede vand, men det adskiller også flydende affald og olie fra vandstrømmen. Ønsker du en yderligere optimering af renseprocessen for olie, kan du nemt supplere med en olielænse for at opnå en ekstra høj grad af olieudskillelse.


Tag skridtet mod fremtidens regnvandsrensning

Uponor Vortex repræsenterer den nyeste æra inden for renseteknologi til regnvand. Brøndens avancerede egenskaber sikrer ikke kun en pålidelig og effektiv oprensning, men giver dig også fleksibiliteten til at placere det selv i de mest udfordrende områder. Skab en bæredygtig fremtid med Vortex til oprensning af forurenet regnvand.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om, hvordan Uponor Vortex kan opgradere renseeffekten af forurenet regnvand? Tøv ikke med at kontakte vores regnvandseksperter, der står klar til at assistere dig.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Kontaktperson

Morten Albér Christensen
Teknisk projektkonsulent
+45 28 44 34 70 m.alberchristensen@uponor.com

Send til en kollega

0.047