23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontraventiler fra PG Flowteknik

Tidstestet kvalitet og uforlignelig pålidelighed.

Udløber
29. januar 2028

PG Flowteknik Scandinavia ApS tilbyder et omfattende udvalg af kontraventiler, der sigter mod en bred vifte af industrielle applikationer. Vores produkter er udviklet af Hy-Lok, HiP og BiS Valves er alle er anerkendte inden for fremstillingen af ventiler og fittings. Dette sikrer højeste kvalitetsstandarder og pålidelighed.

700 Serien: Instrumentkontraventiler fra Hy-Lok
Specifikationer: Op til 207 bar ved 21°C, med et temperaturområde fra -23°C til 191°C. Udstyret med Viton O-ring for lækagefri afspærring og forskellige fjedre for præcist åbningstryk.
Designfordele: "Poppet" design forhindrer fjederens overspænding, tilbyder mange størrelser med Cv-værdier fra 0.16 til 8.8 og er velegnet til både gas og væsker.
Tilslutninger: Et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder, inklusiv NPT, BSP gevind og Hy-Lok klemringsfittings. Standardhus i 316 rustfrit stål.

700H Serien: Højtryks Kompakte Kontraventiler fra Hy-Lok
"Ekstremer": Op til 413 bar ved 21°C, med temperaturområdet fra -23°C til 204°C, velegnet til "sour gas" og "fluorocarbon free" applikationer.
Valgmuligheder: Tilbyder størrelser fra 1/8" til 1", med et udvalg af åbningstryk for præcis kontrol, alt sammen i standard 316 rustfrit stål.

701 Serien: 1-pc Kontraventiler fra Hy-Lok
Robust Design: Konstrueret i ét stykke for maksimal holdbarhed, med tryk op til 207 bar og temperaturtolerance som de foregående serier, tilgængelig i 316 rustfrit stål og messing.

701A Serien: Justerbare Kontraventiler fra Hy-Lok
Fleksibilitet: Nemt justerbare for optimal tilpasning til forskellige applikationer, tilgængelig i størrelserne 1/4" & 1/2" gevind, med hus i enten 316 rustfrit stål eller messing.


HiP og BiS Højtryks Kontraventiler
Ultra Højt Tryk: Kapabel til at håndtere tryk over 10.000 bar, ideel for de mest krævende anvendelser.
Specialiserede Tilslutninger: Tilbyder NPT, Tapered Seal, Collar og Gland for både højt og ultra højt tryk.
Indbygning: Kan specieltilpasses så de de kan bygges ind i i manfifolds eller andet udstyr.

Vores engagement i at levere produkter af tidstestet kvalitet og pålidelighed er kernen i PG Flowtekniks mission. Vi forstår betydningen af at tilbyde løsninger, der ikke kun lever op til, men også overgår forventningerne i brancher, hvor der ikke er plads til fejl. Vores samarbejde hele 3 leverandører sikrer, at vi kan tilbyde et bredt sortiment af kontraventiler, der er bygget til at vare og udføre under de mest krævende forhold.

Se mere om vores kontra ventilesortiment på vores website eller i vores SHOP.

Kontak os også gerne på tlf. 7384 1230 eller mail info@pgflowteknik.dk

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063