23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få Specialfremstillet Din Stempelstang hos Maskinfabrikken Rational ApS

Når du har brug for at få fremstillet en stempelstang, er Maskinfabrikken Rational ApS klar til at hjælpe dig på bedste vis. Vi har netop fået en ny prisberegner på vores hjemmeside, så du og din virksomhed nemt kan få en overslagspris. Vores ekspertise inden for CNC-bearbejdning af hydraulikkomponenter sikrer, at du får den nøjagtige løsning, du har brug for, hver gang.

Fleksibel betjening og høj kvalitet
Vores prisberegner er ekstremt nem at bruge. Det eneste som den skal bruge, er den ønskede diameter og længde samt det ønsket antal stempelstænger. Derefter udfylder du formularen og får en overslagspris på en samlet løsning med det samme. Nemmere er det ikke.

Beliggende i hjertet af Rødovre betjener vi en bred vifte af erhvervskunder i Storkøbenhavn og hele Sjælland. Vores kundekreds spænder over industrier såsom industrivirksomheder, maskinværksteder og forbrændingsanlæg, og vi er dedikerede til at imødekomme enhver opgave, uanset størrelse eller kompleksitet, syv dage om ugen, døgnet rundt.

Præcis bearbejdning med CNC-styrede drejebænke
Vores CNC-styrede drejebænke muliggør ekstrem præcis bearbejdning af stempelstænger i forskellige størrelser. Med kapacitet op til Ø 600 x 2000 mm mellem pinolerne og Ø 155 x 3000 mm i gennemboring, kan vi levere stempelstænger af høj kvalitet til dine specifikationer, altid inden for den aftalte tid og pris.

Udover stempelstænger kan vi også assistere med bearbejdning og fremstilling af en række andre komponenter, herunder aksler, stempler, pakdåser, koblinger, flanger og meget mere.

Kontakt os for en skræddersyet løsning
Kontakt os i dag for at drøfte dine behov, så vi kan give dig et skræddersyet tilbud og hjælpe dig med fremstillingen og bearbejdningen af lige netop den stempelstang, som du skal bruge. Vores erfarne team er klar til at levere en pålidelig service med fokus på kvalitet hver gang, og du kan kontakte os på tlf.: 44 91 26 45 eller på E-mail: info@mrational.dk.

 

Maskinfabrikken Rational Aps
Krogsbækvej 15
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39481804
P nummer: 1023517244

Kontaktperson

JS
Jørgen Spiegelhauer
Direktør
js@mfrational.dk

Send til en kollega

0.037