23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Omfattende sortiment af rustfri instrumentrør hos PG Flowteknik

Bredt sortiment af rustfri rør og tilbehør hos PG Flowteknik – din partner i kvalitetsløsninger inden for flowteknologi.

Udløber
28. januar 2029

PG Flowteknik Scandinavia ApS tilbyder et bredt udvalg af rustfri sømløse instrumentrør og tilbehør, som kan bruge i mange forskellige industrielle applikationer. Vores store Hy-Lok program inden for kvalitetsventiler og fittings med dobbelte klemringe fortjener de rigtige rør - så dem har vi selvfølgelig også. Vores produktsortiment omfatter alt fra standard rustfri instrument rør til  rensede og elektropolerede ultra-rene rør, der møder høje krav til renhed og korrosionsbeskyttelse. Vi er lagerførende i størrelser fra 1/16” (1.59mm OD) til 28mm OD, og sikre derved den korte leveringstid som vi har på de fleste af vores andre produkter.

Foruden standard og specialfremstillede rør, tilbyder vi også rør i ruller, som er en praktisk løsning for lange rørstrækninger, der kræver færre samlinger. Dette bidrager til at reducere installationsomkostningerne og øge effektiviteten under montering.

Vi forstår vigtigheden af detaljer i tekniske flowsystemer og derfor inkluderer vores sortiment også et stort udvalg af rørholdere i både plast og aluminium, som sikrer en robust og pålidelig installation.

Med PG Flowtekniks ekspertise og dedikation til kvalitet, er vi her for at sikre, at "her når enderne sammen" i dit næste projekt. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at opfylde strenge kvalitetsstandarder og er tilgængelige via vores webshop. Se mere i shoppen eller på vores hjemmeside. Telefonen er selvfølgelig altid åben for råd og vejledning på 73841230.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047