23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skærbækværket får igen bygningsbeskyttelse fra DAV NORDIC

Skærbækværket leverer elektricitet og fjernvarme baseret på træflis. DAV NORDIC har tidligere leveret bygningsbeskyttelse til kritisk infrastruktur og leverer nu bygningsbeskyttelse til personsikkerhed.

Skærbækværket er et dansk kraftværk, som ligger ved Kolding Fjord og er ejet af Ørsted. Værket dækker et meget stort areal og har en række bygninger og opsamlingssteder, hvor der foregår meget kørende trafik. Derfor er der lavet ekstra foranstaltninger for, at medarbejderne kan færdes sikkert på området. 

Sikring af personpassager
Den nye bygningsbeskyttelse skal sikre markerede personpassager/stier på området, og stierne styrer trafikken og leder de gående fra bygning til bygning og fra parkering til administration. Ved hver bygning opsættes der ved udgangene og langs stierne ud mod vejen bygningsværn. Bygningsværnet er sprøjemalet gult, og signalerer agtpågivenhed både for de gående og kørende trafik.

DAV NORDIC tilbyder en række beskyttelsesprodukter til at øge arbejdssikkerheden og reducere skader.
Sortimentet omfatter truckværn, bygningsværn, påkørselsværn, pullerter, fenderlister og kundetilrettede løsninger. Med et tilpasset bygningsværn øges medarbejdernes sikkerhed på arbejdspladsen.

Læs mere her

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. DAV NORDIC er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.063