23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25-års jubilæum hos BarkerBille

Ellen Meyer kan torsdag d. 1. februar fejre 25-års jubilæum hos ventilatorvirksomheden BarkerBille A/S.

Ellen er uddannet eksportingeniør og sidder til dagligt i den tekniske afdeling på BarkerBilles kontor i Holsted, hvor hun er et vigtigt bindeled mellem sælgerne og produktionen.

Hos hende får de solgte ventilatorer den sidste tekniske gennemgang, inden de bliver sendt til produktion. Takket være hendes store produktkendskab, skarpe øje og sans for detaljer fanger hun, hvis der er noget, der skal ændres eller tilrettes, inden produktionen går i gang.

Ellen startede hos vores søsterselskab Moldow A/S i 1999 som nyuddannet eksportingeniør. Her arbejdede hun i mange år som salgsingeniør med primært fokus på firmaets eksportsalg. Med tiden begyndte hun at beskæftige sig mere med klargøring af ventilatorer til produktionen, som er det, hun sidder med i dag. I 2016 opkøbte Moldow to de ventilatorvirksomheder Barker Jørgensen og B. Bille og slog disse virksomheder sammen med firmaets egen ventilatorafdeling i det dengang nyetablerede BarkerBille. Dermed blev Ellens ansættelse flyttet til BarkerBille men arbejdspladsen i Holsted forblev den samme.

Ellen er meget værdsat af ledelsen og kollegaerne hos både BarkerBille og Moldow for hendes grundighed, viden og fleksibilitet og ikke mindst hendes altid imødekommende personlighed. Hun er en meget vigtig brik i bestræbelserne på at optimere produktionen og sikre BarkerBilles høje kvalitet og førende position på ventilatormarkedet. 

Dagen vil blive markeret internt og blandt familien.

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Søren Olesen
General Manager
+45 40284486 sol@barkerbille.com

Send til en kollega

0.031