23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummimembran længere end en badmintonbane

Den limede membran til et stort vakuumbord er et godt eksempel på de mange specialopgaver, Betech udfører på fabrikken ved Esbjerg.

Betech er nok mest kendt for at fremstille industripakninger, tætninger og formstøbte gummidele. Men den 100-årige danske virksomhed tilbyder også andre specialer. Paletten af produktløsninger er næsten uendelig, og fabrikken Bramming producerer derfor meget andet end flade pakninger.

Denne enorme membran af NR/SBR-gummi anvendes i et stort vakuumbord og måler hele 17 x 4,2 meter. Det er fire meter længere end en badmintonbane!

Fabrikkens konfektioneringsteam fremstillede kort før jul den store dug ved at lime flere mindre, opskårne gummibaner sammen i stærke, overliggende lasker. Membranen rulles omhyggeligt op og sendes til Mellemøsten, hvor den benyttes af en trailerproducent. Der er tale om en tilbagevendende opgave og membranen er et godt eksempel på de mere særprægede opgaver, som Betech løser på den vestjyske fabrik.

Også løsninger til de "skæve" opgaver

Betech råder over et stort udvalg af gummityper og andre polymermaterialer i rulle- eller pladeform – og har maskiner og faciliteter til at designe, fremstille og montere nærmest alle tænkelige emner eller komponenter. Og personalet på fabrikken strækker sig langt for at indrette sig på nye opgaver, og løse dem solidt og effektivt.

Så husk at spørge Betech, uanset hvor ejendommelig din opgave måtte være. Rigtig meget lader sig gøre hos Betech. 


Fakta om gummimembranen

  • Membranen er udført i 3 mm 42 sh.A brun NR/SBR-gummi.
  • Natural Rubber (NR) kender vi fra husholdningselastikker, som har en høj elasticitet. 
  • Styrene Butadiene Rubber (SBR) kender vi blandt andet fra bildæk, som har en høj slidstyrke.
  • Gummitypen NR/SBR kombinerer de to karakteristiske egenskaber og har ydermere en stor lufttæthed (permabilitet). Det gør den særdeles velegnet til vakuumapplikationer. 
  • NR/SBR har en høj resistens over for basiske medier men tåler derimod ikke syrer og olier helt så godt som andre gummityper.                


Kontakt Betech-teamet her på hjemmesiden 

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Lars Juul Jensen
Key Account Manager
+45 50415987 ljj@betech.dk

Send til en kollega

0.047