23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt og universel signalfordeling

Ny knivskilleklemme til komplekse signalopgaver i vindmøller, i konstruktion af koblingsudstyr, i procesteknik og inden for maskinbygning.

De nye Push-in rækkeklemmer PT 2,5-2MTB fra Phoenix Contact har to skillezoner. Sammen med de tredobbelte funktionsskakter kan de anvendes i mange forskellige distributionsapplikationer på trange steder. Sammenlignet med en standard skilleklemmer halverer den kompakte PT 2,5-2MTB længden på klemmerækken.

Den nye knivskilleklemme anvendes primært til komplekse signalopgaver i vindmøller, i konstruktion af koblingsudstyr, i procesteknik og inden for maskinbygning. Pt. bruges den i tværsnittet fra 0,14 til 4,0 mm2. Skillezonerne muliggør udførelsen af flere brokoblings- og testopgaver i en klemme. Derudover har hver rækkeklemme sin egen prøvestikbøsning. De farvede skilleknive og betjeningstaster giver et godt overblik.

Til knivskilleklemmen fås også skilleklemmen PT 2,5-2TGB til brug med stikbare sikringer og komponentstik. Denne rækkeklemme har også to skillezoner.

Mere om skilleklemmer og knivskilleklemmer

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Peer Lensbak
Head of Product Management
plensbak@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.046