23948sdkhjf

Gadeskilte med LED - den ideelle løsning til i den mørke vintertid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skiltex

Vi går årets mørkeste tid i møde, og det kan være svært for butikker at vise sig frem i mørket, men mulighederne er mange hvis man ønsker samme promovering i døgnets mørke timer.

Til trods for at sommeren ikke vil slippe os for alvor, og vi stadig har behagelige temperaturer, går vi årets mørkeste tid i møde. Med totalt mørke fra sidst på eftermiddagen, kan det være svært at promovere sin butik i gadebilledet, ved hjælp af gadeskilte.

I sommerhalvåret hvor det er lyst langt ud på aftenen, har butikker endeløse muligheder for promovering på gaden, men det er straks sværere i vinterhalvåret. Når mørket falder på sidst på eftermiddagen, går store muligheder tabt i form af gadeskilte, som ikke længere kan ses på afstand, og derfor ikke har den store effekt for butikkerne.

Som butiksejer bør man derfor overveje nye metoder til promovering på gaden i den mørke tid, og her kunne gadeskilte med LED være en løsning. Den helt store fordel er, at de små LED-pærer kan ses på lang afstand, og derved får man den samme mængde opmærksomhed om aftenen, som man gør med sine gadeskilte om formiddagen.

Hvis man som butiksejer går og frygter at man ved gadeskilte med LED pludselig skal ud i en ekstra kæmperegning for elforbruget så tager man fejl. LED er ekstremt spare venligt og bruger meget lidt energi. Hvis der for eksempel sammenlignes med de gammeldags neonskilte, har man fundet ud af, at man kan spare op mod 90 pct. af sin elregning væk, samtidigt med at man også sparer miljøet for CO2. Derudover er de små LED-pærer langt mere holdbare end de gammeldags neonrør, og det siges at de holder op mod tre gange så længe som de klassiske neonrør.

Så selvom det kan virke som en større investering at udskifte sine gamle skilte med nye skilte med LED-pærer så kan det altså betale sig i længden. Man siger at LED-pærerne har betalt sig selv hjem i løbet af 1-3 år, og det virker derfor som værende en god investering for ethvert firma, der fortsat ønsker at promovere sig selv i vinterhalvåret, hvor mørket falder tidligt på.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skiltex

Islevdalvej 53, 1. tv.
2610 Rødovre
Danmark
Skiltex

Send til en kollega

0.063