23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gasdetektering mellem hø og halm

Geopal gasdetektor i udfordrende miljø!

Denne gasdetektor fra Geopal, som er fuldstændig dækket af halm, ser måske lidt rå ud, men gæt engang? Den fungerer stadig helt fejlfrit og udfører sit job i et noget udfordrende miljø!

Gasdetektoren detekterer den giftige og brandfarlige gas ammoniak, også kendt som NH3. Selvom den karakteristiske og ubehagelige lugt af ammoniak starter allerede ved 3 ppm og normalt advarer dig om et udslip, forbliver gasdetektering afgørende! Alvorlige sundhedsrisici begynder ved kun 300 ppm, og ammoniak kan derfor være livsfarlig for både mennesker, dyr og miljø.

Vores kunde har sikkerhed i fokus og har valgt at udstyre sin arbejdsplads med gasdetektorer. I tilfælde af et udslip er det gasdetektorens ansvar at udløse en alarm, sikre en hurtig nedlukning og give medarbejderne rettidige advarsler. Sikkerhed først og fremmest!

Hvis du også anvender ammoniak på din arbejdsplads (eller en anden giftig, brandfarlig eller eksplosiv gas) og ønsker at vide mere om arbejdssikkerhed, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig og dine kollegaer, så I kan arbejde sikkert og trygt - hver eneste dag.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047