23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt velkendt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til et kendt ansigt i Process Engineering A/S. Per Kristensen er vendt tilbage til os efter en kort periode ude og er nu tilknyttet vores afdeling i København som Senior Procesingeniør.

Per Kristensen er uddannet Maskiningeniør og har arbejdet med produkt-, proces- og systemudvikling i relation til fødevarer inden for både mejeri, byggeri, drikkevarer, ingrediens, kemi og pharma. Her har han bl.a. haft fokus på processer omkring varmebehandling, opbevaring og transport, og med flydende produkter med alt inden for både mejeri, brygning til sukkerprodukter i drikkevareindustrien til specialprodukter som honning.

Derudover har han arbejdet med WFI vand i farmaceutindustrien, tanke, reaktorer, spraytårne og rør til både energisektoren og den generelle industri, samt pumper, motorer, ventiler og automatiske styresystemer til olie- og vandhydraulik indenfor såvel mobil- som industrisystemer.

Speciale i:

  • Teknisk og kommerciel projektledelse
  • Montageledelse
  • Procesteknologi
  • Automatisering
  • Commissioning

Øvrige kvalifikationer:

Per Kristensen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for projektledelse og projektering med sin stærke erfaring i produkt-, proces- og systemudvikling.

Vi byder Per velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047