23948sdkhjf

Sofabord med et twist

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skiltex

Det ligner umiddelbart et normalt sofabord, men det er lavet med tanke på det system der kendetegner de klikrammer deres bruges i industrien.

Der er tale om Peter Jørgensens sofabord ’Hexagon’, der udover at være moderne og velproduceret, også bærer på en lille hemmelighed. For bordet er nemlig ikke bare som så, det har taget inspiration fra noget som der bruges i næsten alle servicebrancher: Klikrammer.

Klikrammesystemet som man kender det fra butikker og reklamebranchen, er nemlig meget mere end blot funktionelt for skilte, med lidt nytænkning kan der også komme et sofabord ud af det.

Klikrammer som vi kender dem, består af fire profiler der kan åbnes. Når disse fire profiler er åbnet, kan materiale placeres i rammen, og ramme kan herefter lukkes igen. Det kan gøre om og om igen, og det er blandt andet det, der gør klikrammer så smarte.

Sofabordet ligner ved første øjekast ikke en klikramme, men hemmeligheden gemmer sig i rammen. Det smarte sofabord er derudover, som det kan ses på billedet, opdelt i tre forskellige borde, og der tilbydes derved rige muligheder for andre farvekombinationer for eksempel.

Selve rammen på bordene er produceret i tre stykker, således at bordene kan flyttes fra hinanden, og placeres på lige den måde der passer bedst ind i indretningen af det rum der ønskes. Bordbenenes profiler passer sammen, og bordet kan derved samles på flere forskellige måder. Den helt store sammenligning med de klassiske klikrammer, findes dog i den detalje, at bordene kan klikkes sammen med hjælp af magneter, hvilket er en intelligent videreudvikling af det klassiske klikramme-system.

Derudover er rammen lavet i egetræ, og passer derved ind i de fleste danske hjem, da det giver et skandinavisk udtryk til rummet.

Selv udtaler designeren til hans egen Youtubekanal: ” Jeg har gennem længere tid arbejdet med vinklede rammer i borddesign, og hvordan disse får bordet til at ændre udtryk ud fra beskuerens position i forhold til bordet og dermed tager en skulpturel position i rummet. De vinklede rammer skaber desuden et spændende spil mellem lys og skygge.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skiltex

Islevdalvej 53, 1. tv.
2610 Rødovre
Danmark
Skiltex

Send til en kollega

0.11