23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støjskærm opført på trafikeret indfaldsvej i Aarhus

I forbindelse med udvidelse af Viborgvej fra to til fire spor har DAV NORDIC etableret en 300 meter lang støjskærm. Støjskærmen skal skærme mod boligområdet Eldalen i Aarhus.

Viborgvej er en af de centrale indfaldsveje i Aarhus, og i myldretiden er trafikken meget belastet. I de kommende år forventes problemet ikke at blive mindre, og derfor udvides vejen nu fra to til fire spor på en ca. fire kilomter lang strækning. DAV NORDIC er specialist i støjreducerende løsninger og har leveret og monteret en 300 meter lang støjabsorberende skærm med lærketræsbeklædning. Støjskærmen er 3 meter høj og delt i to strækninger på henholdsvis 220- og 80 meter. Skærmen er opført for Aarhus Kommune i underentreprise til Munck Havne & Anlæg.

Støj og støjgener er et stigende problem for folkesundheden i Danmark og derfor er der afsat 3 milliarder kroner til støjbekæmpelse i den nye Infrastrukturplan 2035. 

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

Læs mere om DAV NORDICs støjreducerende løsninger her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.047