23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimeret sikkerhed: Leybold's Hygiejniske indkapslinger til fødevareindustrien vinder Award i 2023

Leybold har reageret på denne udfordring ved at udvikle en serie af rustfri-stål hygiejniske indkapslinger, der ikke kun er enkle at installere, men heller ikke påvirker pumpens effektivitet.

Vores partner Leybold UK har vundet den eftertragtede "Cases and Enclosures" kategori ved årets Instrumentation Excellence Awards. Deres banebrydende produkt, Hygienic Enclosure til vakuum pumper, blev valgt som årets bedste inden for sit felt.
 
Hygiejniske indkapslinger er afgørende i fødevareindustrien for at opretholde en høj standard for fødevaresikkerhed. Daglig desinfektion af installationer og maskiner er en nødvendighed. Desværre mangler mange vakuum pumper den nødvendige beskyttelse og kan ikke tåle de aggressive rengøringsmidler. Dette kan føre til korrosion, reduceret levetid og endda forøget risiko for forurening.
 
Leybold har reageret på denne udfordring ved at udvikle en serie af rustfri-stål hygiejniske indkapslinger, der ikke kun er enkle at installere, men heller ikke påvirker pumpens effektivitet.
 
Juliane Garz, Business Line Manager hos Leybold, udtaler: "At vinde Product of the Year Award i denne kategori er en speciel anerkendelse af vores produkters kvalitet inden for fødevareforarbejdning. Sikkerhed og kvalitet er af afgørende betydning i fødevareproduktionen, og med Hygienic Enclosure kan fødevareapplikationer nu betjenes mere hygiejnisk, ergonomisk og fleksibelt."
 
Leybold er en pioner inden for vakuuminnovation og har leveret topkvalitetsprodukter siden 1850. Deres teknologier danner grundlaget for moderne vakuumteknologi, og de er globalt anerkendt som markedsledere inden for vakuum pumper og systemer til industrielle og videnskabelige applikationer. Alt dette bakkes op af specialiserede og globalt tilgængelige service løsninger.
 
Kontakt os, hvis du er interesseret i vakuum pumper, der opfylder fødevaresikkerhedskravene. Vi tilbyder ekspertise og skræddersyede løsninger, der sikrer, at din installation er energieffektiv og opfylder dine specifikke behov. Vi præsenterer også DRYVAC skruepumper, der kan vaskes sammen med produktionsudstyret for ekstra bekvemmelighed.
 
Besøg vores hjemmeside for yderligere information og kontakt os gerne for fagkyndig vejledning:

Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125