23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et spørgsmål om sikkerhed

Effektiv kortslutningsbeskyttelse

Inden beskyttelsesudstyr når at reagere, kan en industriel kortslutning nå at frigive en tsunami af stødkraft. På bare et splitsekund er skaden sket, og med store elektromagnetiske kræfter kan den være ret betydelig.

In-Design
Den stigende kompleksitet i de industrielle byggeprojekter kræver at ingeniører og entreprenører ved, hvordan man designer elektriske systemer, der lever op til projektspecifikationer og budgetkrav uden at snyde medarbejdere og materiel for den nødvendige sikkerhed og beskyttelse.

For de virksomheder, der ønsker at tilbyde deres kunder en reel komplet løsning, er kabelklemmer et vigtigt element i designet af elektriske systemer. Kortslutning kan forekomme når som helst i et projekt og forårsage spildt arbejdstid, omarbejdning og potentiel alvorlige eller dødelige skader. Ingeniører skal derfor kunne stole 100 % på, at de kabelklemmer, de har valgt, kan modstå de belastninger, der opstår med maksimale fejlstrømme.

Panduit kabelklemmeløsninger sikrer, at kabler forbliver indesluttet i tilfælde af en kortslutningsfejl for at minimere forstyrrelser og skader på personale og ejendom. Unikt konstrueret til nem installation og tilgængelige i en række applikationer og barske miljøer, opfylder kabelklemmerne behovene i ethvert projekt, mens de leverer produktivitet, pålidelighed og sikkerhed på jobbet.

Intuitive og besparende
Panduit kabelklemmer kombinerer intuitivt design med overholdelse af alle de højeste standarder. Det giver kortere installationstid og tryghed i, at kablerne er sikret på den bedste mulige måde.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Gitte Remmer
Product Manager
+45 4320 8648 gre@folsgaard.com

Send til en kollega

0.031