23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4 gode grunde til at vælge jordvarme

Hvis I vælger at skifte jeres gamle olie- eller gasfyr ud med en grønnere løsning, så giver det rigtig god mening. For de ældre anlæg er ofte dyre i drift og kræver meget vedligehold. Derudover sætter de fossile brændselsanlæg som bekendt negative aftryk på miljøet. Jordvarmeanlæg er dermed potentielt et af de største bidrag til den grønne omstilling, I kan give. Vi giver jer her 4 gode grunde til, hvorfor I skal vælge jordvarme som opvarmningsløsning.

Grund nr. 1

Miljøvenlig og nærmest vedligeholdelsesfrit. 

Jordvarme er en særdeles miljøvenlig og nærmest vedligeholdelsesfri løsning, og der er mange penge at spare, når det først er installeret. Vær dog opmærksom på, at I skal medregne ekstra installationsomkostninger til selve installationen - især hvis der skal graves i allerede etablerede omgivelser.

Jordvarme er blevet meget attraktivt, men er desværre ikke en mulighed eller en ideel løsning for alle. En tommelfingerregel er nemlig, at I skal bruge dobbelt så meget jordslange, som I har m2 at opvarme, da jordvarme kræver et stort udeareal. 

Grund nr. 2

Varmt vand. Uden bekymring.

Varmen fra jorden bruges ikke kun til opvarmning af en bygning. Det bruges også til at varme alt jeres brugsvand op, så I kan vaske hænder og gå i bad i lige netop den temperatur, I bedst kan lide.

Som en bonus skal I med jordvarme heller ikke bekymre jer om at få sundhedsskadelige legionellabakterier i vandet. I modsætning til traditionelle opvarmningssystemer opvarmes jeres badevand nemlig i bygningens indedel, hvor det føres via en gennemstrømningsvandvarmer ud i rørene.

Grund nr. 3

Fuld besparelse i fremtiden.

I kan se frem til en stor reduktion i jeres varmeudgifter sammenlignet med andre varmekilder. På sigt viser jordvarme sig nemlig oftest at være den billigste løsning indenfor varmepumpetyperne, da kun 1/3 af varmeregningen påvirkes af elprisen og afgifter. Hele 2/3 af energien henter I direkte fra naturen.

Til trods for en højere etableringsudgift tjener et jordvarmeanlæg sig derfor ofte hjem på under 10 år. En investering, der vil vise sig bedre og bedre, hvis energipriserne stiger igen i fremtiden.

Grund nr. 4

Smukt gemt væk.

Den mest miljøvenlige måde at opvarme en bygning, når man taler om jordvarme, er også den smukkeste at se på. Eftersom slangerne graves ned i jorden, skal I ikke forstyrres af klodsede installationer, der summer og brummer i baggrunden, når I nyder frokosten på terrassen.

Spar penge og C02.

Overvejer du, om jordvarmeanlæg er en god løsning for jer? Så tag fat i din nærmeste forhandler, eller kontakt DVI direkte. Du kan få et uforpligtende tilbud på, hvad jordvarme vil koste for jer. Og ikke mindst: I kan blive klogere på, hvad investeringen kan spare jer af penge og CO2.

Hos DVI Energi er vi eksperter i grønne varmeløsninger til både private og erhverv. Alle vores produkter udgør summen af mere end 40 års erfaring med bæredygtig opvarmning. Vi ved derfor, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Du kan kontakte DVI Energi A/S på tlf. +45 9835 5244 eller på info@dvienergi.com. 

Besøg os også her.

DVI Energi A/S
Industrimarken 2C
9530 Støvring
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047
P nummer: 1013406924

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.047